SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kremlin'den İstanbul Zirvesi Açıklaması

0
Güncellendi - 2018-09-06 05:12:08
Kremlin'den İstanbul Zirvesi Açıklaması
A- A+ PAYLAŞ

Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, Suriye meselesi ile ilgili İstanbul'da yapılacak Rusya-Türkiye-Fransa-Almanya liderler zirvesi üzerinde çalışmaya başlanabileceğini belirtti.

Uşakov, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk tarafının daha önce İstanbul’da yapılmasını önerdiği muhtemel zirvenin liderler tarafından tartışıldığını anımsattı.

Rusya'nın Türkiye'nin bu önerisine olumlu yaklaştığını ifade eden Uşakov, önce diğer liderlerin bu zirve ile kesin bir anlaşmaya varamadığını dile getirdi. Uşakov, "Şimdi bu ülkeler dörtlü zirvenin yapılmasıyla ilgileniyorlar. Bu hususta çalışmak üzere siyasi danışmanlar görevlendirildi. Yakın bir zamanda, belki de 10 gün içerisinde meslektaşlarımızla iletişim kurulabileceğini göz ardı etmiyorum." dedi.

Yapılacak çalışmaların ardından zirvenin tarihinin belirleneceğini vurgulayan Uşakov, "Ama bana öyle geliyor ki, dört taraf da zirvenin İstanbul’da gerçekleşmesi hususunda düşünceye sahip. Böyle bir anlayış var. Ancak ne zaman olacağı belirlenmedi, çalışmalar sürüyor." diye konuştu.

Moskova, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız