SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kubbe Dağı'ndan Sis Manzaraları

0
Güncellendi - 2021-01-11 00:16:41
Kubbe Dağı'ndan Sis Manzaraları
A- A+ PAYLAŞ

Sis ve pus Malatya'nın da dahil olduğu bölgede sabah ve akşam saatlerinde zaman zaman etkili olurken, vatandaşlar da, ovaya ve vadilere çöken sis nedeniyle ilginç fotoğraflar çekiyorlar.

Geçtiğimiz günlerde il merkezinin doğusunda ve İnönü Üniversitesi kampüsünün arkasında yeralan Mamurek (eski Beydağı kasabası) bölgesindeki Beydağları zirvesinden, Malatya il merkezinin tamamen sis altında kaldığı görüntüleri malatyahaber.com yazarlarından, Fotoğraf Sanatçısı Orhan Alkaya görüntülemişti.

malatyahaber.com okuru Serkan Beydağı da, Pütürge- Malatya karayolu Kubbe Dağı bölgesinde, karayolu ve Yaygın'dan Malatya'ya doğru olan vadiye inen sisi, dağın yüksek kesimlerinden görüntüledi. Beydağı, "Fotoğrafları, patika yolu takip ederek arazi aracımızla ulaştığımız Kubbe Dağı zirvesine yakın bir bölgeden çektik. Alçak kesimde kapalı bir hava varken, sisin üzeri günlük güneşlikti. Sisin oluşturduğu yoğun bulut, Yaygın'dan Malatya'ya kadar uzanıyordu." diye konuştu.

Bu arada, yoğun sis ve pusun bölgede etkili olmaya devam edeceği Meteoroloji ilgililerince belirtiliyor.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Serkan BEYDAĞI

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Gülay Kader (3 yıl önce)
    Böyle bir manzarayla daha karşılaşırız bilmem yaradan bilir ama çok güzel fevkalade çekimi yapan sonsuz teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (3 yıl önce)
    Harika bir manzara. Sislerin olduğu yer sanki deniz gibi. Fotoğrafları büyük görme şansımız olsa daha iyi olurdu. Emeği geçenlere teşekkürler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya haberin en büyük eksisi bu zaten siteye yatırım yok video foto galeri koyma yok önemli bir haber olduğunda anında site çöküyor yorumları beğen beğenme butonu yok sözde de Google da ilk çıkan haber sitesi yorumumu yayınlamazsanız bile dediklerimi uygulayın bari
    0
    0
    Yanıtla