SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Küçük Sanayi Sitesi ve TOKİ Yatırımlarını Görüştük"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, Malatya’daki TOKİ konut projeleri, kentsel dönüşüm, küçük sanayi sitesi ve millet bahçesi projeleri ile ilgili istiarede bulundular.  

Ziyaretle ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından, “AK Parti Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile şehrimizde yapımı süren sosyal konut, kentsel dönüşüm, sanayi sitesi ve millet bahçesi projelerimizi görüştük” açıklamasını paylaştı.  

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek Küçük Sanayi Sitesi ve TOKİ yatırımlarımızla ilgili istişarede bulunduk. İlgisi ve destekleri nedeniyle Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise ziyarete ilişkin açıklamasını şu şekilde yaptı:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum Beyefendi’yi AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci ile birlikte ziyaret ederek Malatya’mızdaki projelerimiz üzerinde istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza alakaları için teşekkür ediyorum.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 yıl önce)
    Küçük sanayi ikiye bölünüp yarısı batıya yarısı doğuya taşınmalı
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Soner (1 yıl önce)
    Seni bb başkanı olarak gösterseler dedem mezerdan kalksa gelse yine oy vermem
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Halk sandıkta görüşecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Selahattin gürkan , sanayi sitesiyle uğraşmak demek, ateşle uğraşmak demektir . Sanayi sitesi bugün Malatya nın açık ara en değerli yeri haline geldi . İnsanları dükkan vereceğim ayağına mağdur ederseniz sonuçlarına katlatır sanayi milleti . Ölü fiyatına çökmeye de çalışılmaz umulur ki herkesin karlı çıkacağı bir iş olur . Ama nedense iki pavyona söz geçiremeyenler sanayi ile nasıl güreşecek anlamış değilim aklımda deli sorular .
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yahu şimdiki sanayi sitesi ile uğraşmayın artık.Orasi 60 ile 70 yıl öncesine kadar bataklik..çamur bir yerdi.Ama düzenlenip malatyaya kazandırıldı.. Vallahi de billahi de o bölgenin altında altın.. gümüş.. tarihi eser ..gömü yoooookk
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Valla inanmazsanız 2863 kere yemin ederim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sanayi sitesi pislik içinde. Her yeri pis. Trafik sorunu var. Park sorunu var. Dükkanlar içiçe. Orada dönen ahlaksızlığı söylemiyorum bile. Şehrin içinde olmaz olamaz. Yeniden imara da açılmamalı. İmara kapalı olacak şekilde fiyatlandırılıp karşılığında yeni yerde dükkan verilmeli. Çıkaramazmış laflarını kime karşı kullanıyorsunuz. Devlet yıkar geçer. Altında kalan altında kalır. Sanayii ikiye ayrılır. Doğu batı diye. Tamamı aynı yerde de olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • vahit var (1 yıl önce)
    murat kurum bakanımız ın malatya ziyaretinde işin yerinde tespit edilse daha mı iyi olurdu sanki
    %100
    %0
    Yanıtla