SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kulübün Menfaatini Düşünmek Zorundayız"

0
Güncellendi - 2020-01-09 23:50:28
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme'nin transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olduğunu belirterek, teklif gelmesi durumunda kulübün menfaatleri doğrultusunda izin verebileceklerini söyledi.

B.Yeni Malatyaspor’un başkanı Adil Gevrek takımın akşam antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gevrek, ilk yarıda 23 maç oynadıklarını belirterek, "Hem lig hem Avrupa hem de Türkiye Kupası maçı oynadık. UEFA Avrupa Ligi elemeleri için de ligi erken açtık. UEFA Avrupa Ligi’nde hem ülkemizi hem de Malatya’yı en güzel şekilde temsil ettik. 4 maçta 2 galibiyet, bir yenilgi ve bir de beraberlik aldık. Lige de iyi başladık ama ligde son zamanlarda düşüşler oldu. Bunlar da normal. 24 puanla kapattık, daha iyi olabilirdi. Takımın kalitesine bakıldığında daha iyi bir yerde bitirebilirdik. Kısmetsiz olduğumuz, hakem hatalarının olduğu, kendi hatalarımızın olduğu ve puan kaybettiğimiz maçlar oldu. Şu an '30 puanda neden olmasaydık' diyoruz. Kampımız sürüyor birkaç sakat oyuncumuz var, takımla çalışıyoruz. İzinli olanlar döndü, iyi bir kamp geçirerek iyi bir mücadele için iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İlk 5 hafta zor görünüyor ama ligde kolay maç yok. Herkes herkesi yenebiliyor. Sivasspor maçıyla lige başlayacağız. Kupa maçı bizim için çok çok önemli. Yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

"Bu sezon 47 puanla 5. olmak çok zor"

Geçen sene 47 puanla 5. olarak Avrupa'ya gittiklerini ifade eden Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek, bu sene aynı puanla 5. olmanın çok zor olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"İlk 5 sıraya bakıldığında Başakşehir ve Sivasspor’un iyi bir çıkış yaparak lider olduğunu, Alanyaspor’un geldiği ve arkadan da başka takımların gelebileceğini görüyoruz. Kolay değil, zor da değil ama geçen sezonu 47 puanla bitirdiğin yerde bu sezon 47 puanla 5’inci olamayacaksın. 55-57 puanda aşağıya olmaz, kolay değil. 5-6-7’nci sırada ligi bitirmek istiyoruz. Arka tarafta da görünmeyen bir denge var. Bu da bizim için çok önemli. İstediğimiz hedefte gitmemiz, borç hanemize borç yazdırmamız lazım. Hedefimiz sadece sportif değil."

"Büyük bir takım isterse göndermek zorundayız"

Gevrek, devre arasında transfer yapmanın zorlu olduğunu ifade ederek "Aksayan yerlere transfer ihtiyacı duyuyoruz. Giden oyunculara göre 2, gitmeyen olursa 1 transfer yapabiliriz. Devre arası transferleri zor transferler. Hassas davranıyoruz. Uyum süreci önemli. Maliyetli oyuncular. Şartlar oluşursa transfer yapacağız” ifadelerini kullandı.

Takımda bazı oyuncuların da transfer gündeminde olduğunu söyleyen Yeni Malatyaspor'un başkanı, “Guilherme transfer döneminin en çok konuşulan transferlerinden birisi. Görüşmeler yapılıyor ama resmi bir teklif gelmeden burada bir şey söylemek doğru değil. Guilherme olsun, diğer oyuncularımız olsun teklifler geldiğinde hem takım hem de kulübün menfaatleri doğrultusunda gidişlerine izin verilebilir. Kulübün menfaatini düşünmek zorundayız. Anadolu kulübüyüz ve büyük bir takım isterse göndermek zorundayız" diyerek sözlerini tamamladı.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Bayram (4 yıl önce)
    Guilermenin serbest kalması icin 40 bin euro sozlesme fesih bedeli koyan başkan senin oyuncu süper ligde her takimin radarini girmişken istatistikleri süper ligde ust siralardayken birilerinin transfer girisimde bulunacagı aşikarken oyuncuyu al karşına 40 bin euroyu 400 bin euro yap futbolcunun maasinda biraz daha duzeltme yap iki tarafta razi olsun 2800 trilyon(eski parayla milyar) ama 280 bin tl futbolcuyu serbest birakiyosun bu senin isi bilmemenden kaynakli boyle yoneticilik mi olur ilhan cavcavdan hicmi ders almadin zamaninda celal doganinda mi tanimadin yaziklar olsun boyle baskanlik mi olur birileri elestirmis sen stadami gidiyirsun diye başakşehirin taraftarimi var kasimpasanin kac bin taraftari var kardesim ister satd kalabalik olsun ister olmasin sen eger malatyasporda baskan isen eger cebinden parada koyacaksin hem kucakta oturayim hem sakal yolayim gecti o gunler para vermeden bende baskan olurum onemli olan cebinden para koyabilmektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Ya baskan ortada teklif yok fener bjk transfer limiti cikmazinda siz dereyi gormeden pacayi sivamayjn derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sergen Yalçın,Tüm haber kaynaklarında Bjk guilherme ile ciddi olarak görüşüyor diyor ,sen ortada birşey yok diyorsun.Ayrıca bu futbolcu kiralık ve her defasında istanbul takımında oynamak istediğini de beyan etmiştir.Bjk nin Transfer limiti çıkmazı bu transferi etkilemez.Malatya Guilhermeyi verir,Oğuzhanla beraber bir futbolcu ve bir miktar parayla bu işi bitirirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Ben sadece bu yil alanya maçina gitmedim bi neden den dolayi stada gitmek resmen zulüm oraya o stadı yaptıranlara tüm taraftarlar küfür ediyor rezalet bir yerde stad diğer stadlara bakinca cağ dışı en kotü stadyum artı evinde 3 maglubiyet 2 beraberlik alan 3 galibiyet alan ruhsuz oyun oynayan bir takim var takımda bi huzursuzluk var
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    ''Anadolu kulübüyüz ve büyük bir takım isterse göndermek zorundayız” diyerek hem kendini hem temsil ettiğin Büyük MALATYASPOR camiasını rencide ettiğinin farkında mısın Adil bey!??? sana başkan filan denilmez olsa olsa bir siyasi parti ve belediyenin futboldan sorumlu memuru denir..dikkat et müdür bile demedim memur dedim müdürün bile bir ağırlığı olur sende o da yok maalesef...ya bi çek git ya şu takımın başından..acaba cebinden kaç lira verdin takıma ligin şeffaf olmayan tek bütçesi sizde..böyle taraftara böyle başkan ve yönetim layıktır.. başarı filan hikaye önce takımın marka değeri ve taraftar gücü önemlidir..fb bjk gs 2. lige düşse değerinden bişey kaybetmez..çünkü arkasında dev gibi taraftar ve marka değeri yüksek isim var isim..bu kulüplerin yöneticelirden herkangi biri senin yukarıda ki sözlerinin benzerini söyleseydi o taraftarlar o başkanı sahaya gömerdi..eğer senin bu sözlerine malatya taraftarı tepki göstermezse ben bu çekirdekçi gruba olsa olsa tiyatro izleyicisi derim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (4 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmet Kardeşim (ve buraya yazan diğer kardeşlerim), Bir kere başkan cebinden para vererek kulübü yönetmez.Yönetmemeli !... Daha önceleri cebinden para verip de kulübü icraya verenleri de gördü bu Kulüp... Mantıklı düşünüp ,mantıklı yazılar yazmanızı öneririm. Kulübün TFF,Beinsport maç geliri dışındaki gelirleri ne???Seyirci,forma vb lisaslı ürün satışları mı diyeceksin? Kaç tane kombine satılmış? Kaç kişi maça gidiyor? Ortalama 6.000 civarı mı??? 3 paraya aldığınız oyuncuyu 6 para ve daha fazlaya satmak önemli değil midir? Kulübün borçsuz olması vizyonsuzluk mudur? Avrupa da pek çok kulüp geleceği olan isimsiz oyuncuyu alır oynatır,parlatır ve iyi karlarla satar.Bu şekilde devamlılıklarını sağlarlar, Portekiz'de Benfica-Siporting Lisbon İspanya'da Atlético Madrid-Real Betis-Sevilla-Valencia Brezilya'da Sao paulo-Santos, Hollanda'da Ajax vb Bir oyuncu değerini bulmuşsa satılmalı... Guilherme'nin bonservisi bizde değil.İtalyan Benevento takımında.Bizde kiralık oynuyor ve 1.5 yılı kaldı.Sözleşmesinde ‘6 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi var. Biz alabilir miyiz? Hayırrrrr İyi bir rakamla kiralama hakkımızı devredebiliriz... Zaten oyuncu da büyük takımda oynamak istiyor.Vermezsen oyuncu küsecekse,maçlarda kaçak güreşirse ne olacak? Sen baba olarak 5 lira maaş alıyorsan,giderlerinin 5 lirayı geçmemesi için uğraşırsın değil mi?Aman evime gelen misafir Tv mi beğensin diye 10.000Tl lik plazma Tv alır mısın? Ya da komşum geldiğinde misafir odamdaki koltuk takımını beğensin,çok rahat etsinler diye İtalyan koltuk takımını 25.000 e alır mısın? E işte olay aynı hesap.... Yapıcı eleştirilerde bulunun biraz... Ne kadar ekmek o kadar köfte... Taraftar olun…. Kombine alın.Maçlara gidin.Maçlarda çekirdek çitleyip tiyatro izler gibi seyredeceğinize tezahürrat yapın.(Sivas seyircisiyle bir bütün.Maçlarda trbünleri dolduruyorlar.Maç boyu susmuyorlar.Deplasmana bile 2000 seyirciyle gidiyorlar.) Bunları yapamıyorsanız da biraz yapıcı eleştirilerde bulunun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa bey öncelikle gayet yapıcı eleştiri yaptigimi düşünüyorum burada konu onu al bunu sat vs değildir.. MALATYASPORUN başkanının cikipta BÜYÜK kulüpler bizden ne isterlerse veririz biz onlar için variz biz sadece figuraniz anlamına gelen ve camiayı küçük ezik ve pespaye gösteren tavrıdır..akli basinda hicbir yönetici bile bu kadar ezik göstermez..Güzel demişsin seyirci gelmiyor diye acaba neden gelmiyor bunu düşündünmü..bence ligde eğrelti figüran pozisyonunu baştan kabullenmiş bir başkanın takımına gönül vermek istemeyisidir şehrin...bu takim bu basiretsiz vizyonsuz adamlar yüzünden bu takıma sahip çıkmadı..ha birde başkan dediğin paralı olur taşın altına gövdesini koyar bunlar tirnagim taşa gelmesin diyen tipler..Son sözüm hala bu başkana bu sözlerinden sonra sahip çıkan sözüm ona bu taraftara bu takım ve bu başkan cok bile..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmet Kardeşim Söylediğin gibi başkanın ”Anadolu kulübüyüz ve büyük bir takım isterse göndermek zorundayız” açıklaması bence de camiamızı küçük düşürücü bir açıklama.Sana katılıyorum. Açıklamalar yapılırken geniş düşünüp bıçak sırtı ifadeler kullanmamak lazım. Çok uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum.Başkan hakkında 3 yıldır hep olumsuz yorumlar var."Bu futbolcularla olmaz.Transferler hep geç yapılıyor.Bu teknik direktörle (Erol Bulut) takım düşer.Sergen Yalçın takımları hep bırakır gider. " vs vs. Ama 3 yıldır da takım (kapasitesine göre) çok iyi yerlerde ligi götürüyor.Bir takım aksilikler (sakatlık, sergen Hoca nın 5 maç cezası? )vb olmasaydı takımımız farklı yerlerde olacaktı. Başkan benim ne tanıdığım bir kişi ne de yakından görmüşlüğüm var.Eksik ve hatalı tarafları da var evet... Ancak taşın altına elini sokan kaç kişi var. Genel kurul seçimlerinde karşısına kaç kişi çıktı aday olarak???
    0
    0
    Yanıtla
  • on numara bi yorum yapmışsınız teşekkürler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (4 yıl önce)paşa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan iyi bir teklif gelirse değerlendiririz demiyor,Büyük bir takımdan transfer teklifi gelirse değerlendireceğiz diyor.Malatyasporun transfer listesinde oğuzhan vardı.Bugün sergen hocadan öğrendik ki.Guilherme Bjk ile cidi olarak görüşmeler yapmış.Sayın gevrek,Aslında bitmiş bir transferin mesajını haber veriyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (4 yıl önce)
    Bırak maça gitmek stadın yolunu dahi bilmeyen kahramanlar yine iş başında. Güzel kardeşlerim öncelikle Guilherme yi üç büyük takım istediği zaman oyuncu otomatikman ben gidecem diyor. Kaldı ki bu guilherme taştepe li değil çöşnüklü hiç değil. Bunlar para için oynuyor, bunlar vitrin yapacakları takım istiyor. Sen istiyosun diye burda kalmaz. Futbol böyle bişey. Ayrıca bilmiyosanız söyliyim malatyanın bir hedefi var oda ilk 8 de yer almak. Kayseri, samsun, sakarya, eskişehir, üç büyüklerin hali meydanda. Deplasmana gitmek için uçak bileti alamayıp otobüsle giden takım var. Siz önce stadı doldurun ondan sonra bu seyircinin hakkını verin deyip hedef koyun. Beş bin kişiye oynayan takımın hakkı ilk on. Haydi herkes dağılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ert (4 yıl önce)
    Adil Başkan kulüp menfaatleri için söylüyor ama stada gelen seyircilerin seyir zevki aldığı bir kaç futbolcudan biri olanın mahrum kalmasınıda dikkate alması lazım. Menfaat deyip takımı zayıflatmaya kimsenin hakkı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Bir başkanın '' Büyük takım isterse göndermek zorundayız '' gibi bir söylem kullanması zaten bırakalım bir kulüp başkanını sıradan bir insanın vizyonunu en iyi gösteren bir söylemdir.! Olmadı adil başkan olmadı yakışmadı bu söylem en azından sana vizyonsuz başkan diyenleri bir kez daha haklı çıkarmaktan öte gitmedi bu açıklamaların.! Bir kez daha diyorum 3 sezonda hep bir şekilde sıyrıldık ama inanın bu kafa yapısı böyle gittikçe çok değil er yada geç patlarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    En büyük başkan bizim başkan Allahına kurban başkan kıral sın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Bi sezonda da erken transfer yap be
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Başkan sen nasıl başkansın kaç gündürlü açıklamalarını büyük bir şok ve hayretle dinliyorum ne demek ya büyük takımlar isterse tabiki futbolcu vereceğiz çünkü onlar büyük biz Anadolu takımıyız diyorsun sen Başkan olarak pes etmişsin bir hedefin yok ligin en altı Antalya bile transfer yaparken sen nerdesin bence Malatya sporun şu yaptığın açıklamalardan sonra en büyük düşmanı sensin kimse değil 2 gündürlü yaptığın açıklamalar sadece beni değil bütün Malatyalıları fazlasıyla kırdı emin ol ama şunu gördüm bir Başkan olarak hedefin yok ( büyük dediğin tabi senin gözünde büyük bizimkinde değil ) sadece 3 büyük dediğin takıma hizmetin var. Takdir ettim Sivas sporun tüm futbolcularını başkanını teknik heyetini ağızlarında tek hedef şampiyonluk var. Yazıklar olsun sana daha bir hedefin bile yok Başkan sensen bu futbolcular napsın teknik heyet napsın biz taraftarlar napalım başka bir şey demiyorum daha söyleyecek çok şey varda saatler yetmez susuyorum. eminim bu yorumu okuyan çoğu arkadaş da bana hak verir bence önce takımdaki futbolcularına sonra teknik hocana daha sonrada biz taraftara ve Malatya halkına bir özür borçlusun ve bir açıklama
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Başkan alınmaz inşallah. Ben başkanı televizyon ekranında gördüğümde rahmetli Kemal Sunal'a çok benzetiyorum toprağı bol olsun Malatyamın yetiştirdiği güzel bir insandı bu arada rahmetliyi sayğıyla anıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka saçmalıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu konuyla başkanın tipi arasında nasıl bir ilişki kurdun.Şimdi ben desemki sen bu yorumunla,Gırgır tiplemesi .Avni ye benziyorsun desem ne dersin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Baskan mali olarak gelir olmadigi surece bole gideriz. Bi sezonu feda edip transfere az para ayirip genc oyunculara sans verip 2 3 iyi oyuncu alip parayi bi sezon cepte tutup ligi ilk 8 de bitirebilirsek gelecek sezonun planlamasini yapabiliriz. Su an ucu ucuna gisiyor takim. Takimin butcesini arttirmak icin bence oyuncu maaliyetlerini dusur. Dia seneye yok. Oradan 900 bin euro gelir. Maaliyeti olan adamlari bence gonder gitain. Arturo mina miadi doldu. Gonder gitsin. Takima jenerasyon yaratman lazim yoksa oyuncu satamazsin. İkinci konu sergen hoca kaliteli topcu istiyor yani pahali adam isitor. Erol bulut donebilirse kacirma derim. Tarihin firsatini gecen senw kacirsik. Erol bulut hoca malatyada cok is yapardi para olsa idi takimda. Sergen zengin takim hocasi. Buradan gidecegi yer besiktas olur. Bize erol bulut tarzi hoca lazim ki takima puan kazandirsin oyuncu satabilelim. Gecen sene erol hocaya yanlis yaptiniz. Nasrettin hoca misali kendi bindigimiz dali kestik. Alanya ilk bese girerse bu sene artik sen dusun. Sergen iyi iyunxu istiyor. Bakalkm gorecez. Takima butce verecek yonetim lazim. En az 30 milyon tl takima verecek baskan lazim ki takim bi yerlere gelsin. Bence adil gevregin miladi doldu. Malatya ya zengin isadamlari lazim. Yaptiklari harcama da kendi ceplerinden cikacak. Para yatiracak varsa gelsin baskan olsun. Boyle tasima suyu ile degirmen donmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (4 yıl önce)
    Malatyasporumuzun hedefi ne?ne olmalı?bir futbol takımı ne için var? Anadolu takımı ne demek?kah galip kah mağlup olmak demek mi?finansal sıkıntılar yabancı oyuncu ihracatı ile çözülür mü?altyapı ithali neden yok?takım -şehir bütünlüğü sağlanmış mı? 5 senedir İlk 10 hedefi duymaktan sıkılmayan var mı? baskanimiza sormak istediğim sorulardır.saygılar sunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (4 yıl önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    7 -8 bin seyirci ortalamasıyla oynayan bir takımın hedefi ne olabilir sence... Maça gelen yok kombine alan yok lisanslı ürün alan hiç yok ama herkes ilk 3 hatta şampiyonluk hedefi ister yıldız transfer ister.... Kusura bakmayın ama seyircinin bu ilgisine rağmen takım gayet güzel bı yerde
    0
    0
    Yanıtla