SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Küme Düşme Endişemiz Asla Yok"

0
Güncellendi - 2018-03-24 02:11:06
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sağ bek oyuncusu İssam Chebake, "Bizim için çok önemli bir maç. Düşme endişemiz yok çünkü biz buralara tesadüfen gelmedik. Çalışarak geldik, böylede devam edecek" dedi.

Chebake, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "İki maç bizim lehimize de dönebilirdi. İki karşılaşmada ortada geçen bir maçtı. Özellikle Trabzonspor maçı, bizim lehimize dönecek bir maçtı. İki maçta da yapılan bazı basit hatalar skoru belirleyebiliyor" diye konuştu.

Fas asıllı sağ bek, bir gazetecinin 'Oyun sistemi kendisini etkiliyor mu?' sorusuna, "Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok. Ben her iki sistemde de oynadım. Tabi ki takımın böyle sistemlere uyum sağlaması gerekir. 4-3-3 ya da 5-3-2'de oynadığım için benim için fark etmiyor" diye cevap verdi.

Küme düşme endişesi yaşamadıklarını ifade eden Chebake, şunları söyledi: "Trabzonspor maçında da kesinlikle öyle bir endişemiz yoktu. Öncelikle biz o sisteme eğer devam edersek uyum sağlamaya çalışacağız. Sistemin iyi tarafları olduğu gibi kötü tarafları da var. O nedenle Gençlerbirliği maçına çok iyi bir şekilde hazırlanacağız. Bizim için çok önemli bir maç. Düşme endişemiz yok çünkü biz buralara tesadüfen gelmedik. Çalışarak geldik, böylede devam edecek."

Chebake, Gençlerbirliği ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Gençlerbirliği buraya daha büyük bir baskıyla gelecek. Bizde o baskıyı lehimize çevirmeye çalışacağız. Taktiksel bir maç olacak. Buradan 3 puanla ayrılacağımızdan şüphem yok, inşallah öyle de olur" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Srk (6 yıl önce)
    Benim fikrim, 3-5-2 olmaz, Sol tarafta sissoko sol bek, adam koşamıyo, adam geçemiyo, çok iyi ara pası atan, adam geçen ofansif orta saha yok, genelde defans özellikliler, 3-5-2 oynatırsan baraziteyi koyman da lazım olur,o da risk, ayrıca adem boutaibi tamamlayamıyor, 4-1-4-1 iyi ya, hep öyle oynadık, maceraya gerek yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Eğer 3-5-2 yi uygulayacak kaklite de topçun var sa, sahada 1.5 kişi fazla oynarsın, yok sa da fark yersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Trabzon maçında yediğimiz goller penaltıda dahil hepsi kontradan geldi.Chaebek in oynadığı mevkide Burak yılmaz adeta şov yaptı.Zaten sahada varlığın bile belli değildi.Ben sincer seth varken asla chaebek i kesinlikle oynatmam.Bugüne kadar hep sadık ın sırtından geçindi.Taraftarda bunu yedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seth İ de topçu yaptınya sen bence yorum yapma sus yeterli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yorum ama..Sen sincere sethi beğenen tek yorumcu olduğun için ,bende seni guiness rekorlar kitabına girmen için aday gösterir,Seni de en iyi yorumcu diye millete yedirirdim.
    0
    0
    Yanıtla