SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurşunlu Sulama Sistemi İnşaat İhalesi Mart'ta

0
Güncellendi - 2021-01-05 02:39:30
Kurşunlu Sulama Sistemi İnşaat İhalesi Mart'ta
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesi Kurşunlu bölgesinde Ferik Deresi üzerinde yapımı devam eden Kurşunlu Göleti'nin sulama sistemi inşaat ihalesinin 3 Mart 2021'de yapılacağı açıklandı.

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü'nden ihaleyle ilgili olarak, şu açıklama yapıldı:

"Yapımı devam eden Malatya Hekimhan Kurşunlu Göleti, Malatya iline 73 km, Hekimhan ilçesine 23 km mesafede, Ferik Deresi üzerinde, kil çekirdekli kaya dolgu tipinde, temelden 38 metre yüksekliğinde olup, gölette depolanacak 1 milyon 142 bin metreküp su ile 2.700 dekar tarıma elverişli arazinin cazibeli borulu sulama şebekesi ile sulanması sağlanacaktır.

Malatya Hekimhan Kurşunlu Göleti Sulaması İnşaatı ihalesi 03.03.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürlüğümüzde yapılacaktır. Söz konusu sulama şebekesi inşaatı, yapımı devam eden gölet ikmal inşaatı ile birlikte 2021 yılında tamamlanarak 2022 yılı sulama sezonunda sulamaya açılması hedeflenmektedir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hasan (3 yıl önce)
    Kurşunlu mahallesine yapılıyor eski kurşunlu belediyesi fakat nedense hiç bir bağlı mahalleye su verilmiyor neden sadece kurşunluya ozaman ki belediyeye bağlı mahallelere sulama yapılamayacak çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla