SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Nisan Kutlamasında Sokağın Sesi de Polis Oldu

0
Güncellendi - 2020-04-24 02:59:43
23 Nisan Kutlamasında Sokağın Sesi de Polis Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kortej düzenlendi. Polis sirenleri çocuklar için çalarken, polis araçlarındaki megafonlardan 10.yıl marşı çalındı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı yüzünden evlerde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerinde kutlayan çocuklar, evlerinin balkonları, camları ile odalarının duvarlarını Atatürk posteri, Türk bayrağı, balon ve rengarenk pankartlarla süsledi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ise çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yalnız bırakmadı ve kutlamalarda sokağın sesi oldu.

Emniyet ekipleri, Fahri Kayahan’dan başlayarak Bostanbaşı’na kadar kortej düzenledi. Polis araçlarındaki sirenler çocuklar için çalarken, araçların megafonlarından 10.yıl marşı çalındı. Emniyet ekipleri daha sonra Nikah Sarayının önündeki meydanda Türk bayrağı açarak, İstiklal Marşını okudu.

Vatandaşlar ve çocuklar ise ellerinde Türk bayraklarıyla balkon ve camlara çıkarak, emniyet ekiplerinin yaşattığı coşkuya ortak oldular.

Rengarenk görüntülerin oluştuğu etkinlikte çocuklar, emniyet ekiplerine sevgi gösterisinde bulundu.

Kentte saat 21.00’da ise vatandaşlar evlerinin balkonuna çıkarak İstiklal Marşını okudu.

EMNİYET'TEN TEŞEKKÜR

Oluşturulan konvoy ve vatandaşların evlerinden katılımı nedeniyle Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından "Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak 23 Nisan etkinliği kapsamında bu zor zamanda çocuklarımızı mutlu etmek için düzenlediğimiz Polis araçlarından oluşan kortejimize evlerinin balkonundan destek veren tüm Malatya halkına ve çocuklarımıza teşekkür ederiz." açıklaması yapıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız