SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligi İlk 10'da Bitirmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-11-17 03:38:20
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un sol kanat oyuncusu Turgut Doğan Şahin, sezona başlarken takımın hedefinin ligde kalmak olduğunu ifade ederek, alınan sonuçlar ve ortaya koydukları performansla hedeflerinin ligi ilk 10’da bitirmek olduğunu söyledi.

  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelen Şahin, performansı, takımın durumu, milli takım, yabancı oyuncu sınırlaması ve takımın hedefleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

“ÖZLEDİĞİM İLK 11’DE YER ALMAK İSTİYORUM”

  İlk 11’de yer almak için çok çalıştığını dile getiren Şahin, “Sezona başlarken geçen sezondan kalan iki maçlık kart cezam vardı. O yüzden lige geç bir başlangıç yaptım. Hoca değişiklikleri oldu, takımda bu sırada iyi gitti. Performansı iyi olan arkadaşlarımıza karşı bizde sıramızı bekliyoruz. İnşallah bundan sonraki zamanlarda özlediğim ilk 11’e kavuşmak istiyorum” dedi.

  Şahin, şehir takımında oynamanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Şehir takımında oynamayı gerçekten özlemişim. Onu buraya gelince fark ettim. Kulübün heyecanı olsun gerekse içeride oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın desteği olsun, gerçekten özlediğimi fark ettim. Bu şehir, bu takımın başarılı olmasını hak ediyor. Yönetim ve taraftarlarımızı bunu hak ediyor. İnşallah bizde onların hak ettiği ve özlediği performansı sergileriz. Malatyaspor olarak güzel yerlerde olmak istiyoruz” diye konuştu.

“YENİ JENERASYON AY YILDIZLI FORMANIN HAKKINI VERECEKTİR”

  Türk futbolunun şuan istenilen yerde olmadığını belirten Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şampiyonaya katılamıyoruz. Bu 2-3 aylık süreç içerisinde çeşitli nedenlere bağlanıyor. Herkes bir şeyler söylüyor. Şuan karmakarışık bir hal aldı. Ne olacağını 1-2 sene içerisinde göreceğiz ama arkadan yeni bir jenerasyon geliyor. Ben genç kardeşlerime güveniyorum. Onların ay yıldızlı formanın hakkını vereceğini ve ileride Türk futbolunun daha iyi olacağını düşünüyorum.”

“KALİTELİ YABANCI OYUNCU GELSİN”

  Şahin, yabancı oyuncu sınırlamasına ilişkin ise “Türk futbolcular olarak çok yanlış anlaşıldığımızı düşünüyorum. Biz, hiçbir zaman yabancı kontenjanına karşı değiliz. Biz sadece yetenekli, Türk futbolcuların daha üstünde olan bir yabancı oyuncu topluluğu istiyoruz. Gelen yabancı Türklerden kötü olmasın. Kötü olunca, yabancı olunca Türklerinde önüne geçtiği için sıkıntı oluyor. İstediği kadar çalışsın öncelik yabancılarda oluyor. Neden böyle bir şey var, ben anlamıyorum. Biz yurt dışına gitsek, yabancı oyunculara burada gösterdikleri şeyi bize göstermezler diye düşünüyorum. Bir futbolcu ne kadar oynarsa o kadar fazla verimli olur. Yabancıda bunun önüne geçtiği zaman Türk daha az şans alıyor. Kaliteli yabancı oyuncuya zaten şans verilsin, biz ‘verilmesin’ demiyoruz. Türk futbolunun kalitesi artıyor. Yabancı oyuncu gelsin ama kalitesiz yabancı oyuncu gelmesin. Bu sefer Türklerin önüne geçiyor” değerlendirmesinde bulundu.

“4-5 HAFTADAKİ PERFORMANSIMIZ OLURSA LİGİ ÜST SIRALARDA BİTİRİRİZ”

  Hedeflerinin ligi ilk 10’da bitirmek olduğunu ifade eden Şahin, “Evkur Yeni Malatyaspor Süper Lig’e yeni çıktı. Yeni çıktığı içinde tabi öncelikli hedefi ligde kalmak. Sezona başlarken hedef buydu ama şimdi bizim hedefimiz şuanda ligi ilk 10’da bitirmek. Performansımız son 4-5 haftadaki gibi devam ederse tabi ilk 7-8’i düşünebiliriz. Tabi lige hafta hafta bakmak lazım. Seri galibiyet alındığı zaman üst sıralarda yer alırız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ertan (6 yıl önce)
    Senin gibi oyuncular elimizdeyken ilk 10 degil ilk 5 bile zorlariz gibi geliyor
    0
    0
    Yanıtla