SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğrusu Oynanmış Sayılması"

0
Güncellendi - 2020-05-05 14:32:25
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Emrah Tuncel, ligin oynanmayacağı görüşünde olduğunu ifade ederek, “Futbol oynamayı çok özledik. Federasyonumuzun doğru bir karar alacağına inanıyorum. Bana göre oynanmaması, oynanmamış sayılması en doğrusu” dedi.

Ertv’de yayınlanan Spor Aktüel programına Skype ile katılan tecrübeli kaleci, koronavirüs (kovid-19) sürecinde yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Tuncel, salgın nedeniyle ligin süresiz olarak askıya alınmasıyla ilgili “Virüs herkesi olumsuz etkiledi. Evlerde kalmak zorunluluk oldu. Bu sürede bireysel antrenmanlarımızı yapıyoruz. Hocalarımızın verdiği programla antrenmanlarımı yapıyoruz. Bende oğlum Ezel ile antrenmanlarımı yapıyorum” açıklamasında bulundu. 

Sürecin iyiye gittiğini ifade eden Tuncel, “Eski hayatımıza inşallah geri döneriz. Şuan ki sonuçlarda güzel, eski hayatımıza bir an önce dönmeyi istiyoruz. İnşallah kötü günler geride kalır. Futbol oynamayı çok özledik” dedi. 

Başarılı kaleci, futbol oynamayı çok özlediğini kaydederek, şunları söyledi: “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bırakın futbolu, normal gündelik hayatımız bile aynı olmayacaktır. İnsanlar hijyene daha dikkat edecek, tedirginlik içerisinde tokalaşacaklar. Bireysel bir sporla uğraşmıyoruz, takım sporu yapıyoruz. İkili mücadele var, yan yanayız. Bizim yaptığımız spor, virüs açısından daha çok tehlike arz ediyor. İnşallah geçer ve eskiye döneriz. Yaklaşık 20 senedir futbolla iç içeyim. Futbol oynamayı çok özledim. Kaleye geçmeyi çok özledim. Lig ertelendi, bekliyoruz. Sosyal anlamda eşim ve çocuğumla dışarıda vakit geçirmeyi özledim. Ne olacağı belli değil” 

Tuncel, futbolun takım oyunu olmasından dolayı temasın daha fazla olduğunu ifade ederek, “Biz toplu halde yapılan bir sporu icra ediyoruz. Maçlara 30’ar kişi gidiyoruz, yolculuklar yapıyoruz. Bizim temasımız normal insanlara göre daha farklı. Bir karar alınması gerekiyorsa, adaletli bir karar alınması gerekiyor. Sağlık çok önemli buna göre bir karar alınmalıdır. Benim kapacağım virüs ailemi de etkileyecektir. Çok dikkat etmemiz gerekiyor. Federasyonumuzun doğru bir karar alacağına inanıyorum. Bana göre oynanmaması, oynanmamış sayılması en doğrusu olur. Diğer taraftan da sezon başında bir ton para harcanan kulüplere de bir şekilde kolaylık sağlanması gerekiyor” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız