SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Lütfen Levhalarımızı Hedef Almasınlar!.'

0
Güncellendi - 2020-09-03 02:29:36
'Lütfen Levhalarımızı Hedef Almasınlar!.'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik güvenliğini sağlayan yol işaret levhalarını koruma uyarısı yapıldı. Çeşitli zamanlarda bazı levhaların boyanması ve kurşunlanması üzerine Büyükşehir Belediyesi’nden uyarı açıklaması geldi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Özer, trafik işaret levhalarına yönelik vandalizmi anlattı. Trafik levhalarının zaman zaman hedef tahtası yapıldığını kaydeden Özer, “Levhalarımız, silahı olanların hedef tahtası haline gelebiliyor. Aynı zamanda gençlerimiz isimlerini tabelalarımızın üstüne işliyorlar, herhalde ölümsüzleştirmek için ama şunun farkındalar mı bilmem; oradaki tabelanın üstündeki trafik işaretinin görünmez hale gelmesi Allah korusun bir trafik kazasına sebep olabilir” dedi.

Trafik kazalarının can-mal kaybı olduğunu anımsatan Özer, “İnsanlarımızın yerlerine, hedeflerine ulaşmada bir engeli kaldırmak için biz trafik işareti koyarken maalesef bazı kişiler bir engelin oluşmasına vesile olmalarından ötürü orada oluşacak trafik kazasına da sebep olmaktadırlar. İnsanımızın bu hususta arif olduğunu düşünerek trafik işaretlemelerine, devletin malı olduğu için  koruma noktasında kendilerine görev düştüğünü hatırlatmak isteriz. Vatandaşlarımızdan gerekli desteği ve ilgiyi bekliyoruz. Canı sıkılan insanların da eğer ellerinde silah varsa lütfen levhalarımızı hedef almasınlar diye kendilerinden istirhamda bulunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Özer, olası olumsuzluklar durumunda 155 Polis, 156 Jandarma ve Büyükşehir Belediyesi’nin 444 51 44 numaralı çağrı merkezine müracaatta bulunulabileceğini sözlerine ekledi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız