SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Şırnak'ta Yenildi: 1-0

A- A+ PAYLAŞ

3. Lig 1. grup lideri Malatya Belediyespor, en yakın rakibinin 6 puan önünde iken çıktığı Şırnakspor deplasmanında, ev sahibi takımın 18. dakikada Şerafettin'in ayağından attığı gole yanıt veremeyince, 1-0 yenildi.

STAD: ŞIRNAK ŞEHİR

HAKEMLER: Ümit Ünal, Sezai Arslan, Sedar Özdemir, Ejder Yapıcı

ŞIRNAKSPOR : Serkan 6, Erkan 6, Samet 5, Ahmet 5, Bahri 6, Şerafettin 7, Murat 5 (Dk. 75 Mehmet Kaya 5), Edip 6 (82 Uğur 5), Kaya Atıcı 6, Hüseyin 5 (46 Barış 6), Ümit 6
YEDEKLER: Atilla, Halit Acar, Ali Osman, Mehnet Kaplan
TEKNİK DİREKTÖR: Salih Bahşiş

MALATYA BELEDİYESPOR : Ahmet 4, Yunus 4, Ayhan 4, Murat 4, Ersin 4 (Dk. 69 Engin 4 ), Gökhan 4, Yalçın 4 (Dk. 46 Ergün 4), Ahmet 4, Kürşat 4, Salih 4 ( Dk. 53 Ümit 4), Ahmet 4
YEDEKLER: Suran, Ekrem
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Tekin

SARI KARTLAR: Samet, Edip, Barış, Erkan (Şırnakspor), Yalçın, Ersin, Ümit, Engin (Malatya Belediyespor)

GOL: Dk.18 Şerafettin (Şırnak)

MAÇTA ÖNEMLİ ANLAR
Dk. 14 : Kornerden gelen topta Malatya Belediyespor topu uzaklaştıramadı dönen topa Hüseyin çok şık vurdu top ağlarla buluştu ancak maçın haki golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Dk. 16 : Malatya Belediyespor’dan Yalçın’ın sert müdahalesinde Ümit yerde kaldı. Yaşana kısa süreli gerginlikten sonra hakem Malatya Belediyespor’dan Yalçın’a ve Şırnakspor’dan Samet’e sarı kart gösterdi.

Dk. 18 : Şırnakspor 1 – 0 Malatya Belediyespor. Sağ taraftan yapılan ortada Şerafettin boşa çıktı ve topu boş kaleye güzel bir vuruşla yolladı.

Dk. 42 : Malatya Belediyespor’lu Futbolcuların ofsayt diye durduğu pozisyondan Ahmet kaleciyi de geçti. Topu boş kaleye yuvarlayacakken kendini yerde buldu hakemin kararı penaltı itirazlarına rağmen korner oldu.

İlk yarı Şırnakspor’un 1 – 0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI
Dk. : 46 Her iki takımda ikinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başladı. Şırnakspor’da Hüseyin yerini Barış’a bırakırken, Malatya Belediyespor’da Yalçın yerini Ergün’e bıraktı.

Dk. 80 : Malatyaspor’dan Ümit Şırnakspor’lu Ümit’te sert bir müdahalede bulundu. Pozisyondan sonra saha bir anda karıştı. Futbolcular sakinleştikten sonra Hakem Şırnakspor’dan Erkan’a ve Malatya Belediyespor’dan Ümit’e sarı kart gösterdi.

Dk. 85 : Malatya Belediyespor’un tehlikeli atağında kaleci Serkan topu kornere çeldi.

Maçı Şırnakspor 1 – 0 kazanıp zorlu maçta 3 puanı alan taraf oldu.

HABER-FOTO: ŞIRNAK HABER GAZETESİ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız