SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.İdmanyurdu'nda Transfer Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-08-08 03:39:03
M.İdmanyurdu'nda Transfer Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi ekiplerinden Malatya İdmanyurdu transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ni şampiyon tamamlayarak, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ne yükselen Malatya İdmanyurdu, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) hedefiyle yola çıktığı yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi amaçlıyor.

Geçen sezonki mevcut kadrosunu büyük oranda koruyan sarı lacivertliler, dış transferde de tecrübeli isimleri kadrosuna dahil etti.

Onursal başkan Teoman Mutlu'nun destekleriyle çalışmalarını sürdüren Malatya İdmanyurdu; Berkan Aydın, Hüseyin Biçer, Reşat Bulut Üstün, Mehmet Kaçmaz ve Alpdoğan Karadoğan ile yola devam ederken, dış transferde de Ferdi Topuz'u kadrosuna kattı.

Malatya İdmanyurdu kulüp başkanı Mehmet Gündüz, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi için iddialı bir kadro kurduklarını ifade ederek, hedeflerinin ligi şampiyon tamamlayıp, BAL Ligi'ne yükselmek olduğunu söyledi.

Geçen sezondan kadrolarını büyük ölçüde koruduklarını kaydeden Gündüz, "Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde iyi bir kadromuz vardı. Bu kadromuzla şampiyon olduk. Kadromuzu büyük oranda koruyarak, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi için yaptığımız transferlerle daha da güçlü bir hale geldik. Hedefimiz sezonu şampiyon tamamlayarak, BAL Ligi'ne yükselmek" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Güzel kulübümüze herşey yakışır,Başarılarınızla mutlu olacağım,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,
    0
    0
    Yanıtla