SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Lidere Fark Yaptı, Umutlandı

0
Güncellendi - 2019-03-24 17:17:32
M.Yeşilyurt Lidere Fark Yaptı, Umutlandı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta 23.haftada sahasında lider Şarkışla Belediyespor’u konuk eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, rakibini 4-0 yenerek, aradaki puan farkını 3’e indirdi ve umutlarını sürdürdü.

BAL 2.Grup’ta zirveyi yakında ilgilendiren karşılaşmada, grupta ikinci sırada bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında lider Şarkışla Belediyespor’u konuk etti.

Mücadeleye Malatya ve Sivas’tan taraftarlar büyük ilgi gösterirken, emniyet ekipleri Yeşiltepe 1 nolu sahada ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Mücadelede yaklaşık 250 polis görev yaparken, taraftarlar tribünlere arandıktan sonra alındı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Kaiumzhan Sharipov’un 33 ve 45.dakikalarda attığı gollerle 2-0 Yeşilyurt Belediyespor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında da hız kesmeyen Yeşilyurt Belediyespor, 70.dakikada Selim Dağ’ın kaydettiği golle durumu 3-0’a getirdi. Turuncu yeşililer, 85.dakikada Cemre Atmaca’nın attığı golle maçı 4-0 kazandı.

Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar renkli görüntüler sergiledi. Şarkışla’dan gelen taraftarlar yöresel oyunlarını oynarken, Yeşilyurt’lu taraftarlar ise tribünleri hınca hınç doldurarak, 90 dakika takıma tam destek verdi. Mücadele sonrası Yeşilyurt Belediyesporlu oyuncular galibiyeti taraftarlarla kutladı.

Karşılaşmayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da izledi.

STAT: Yeşiltepe 1 nolu saha

HAKEMLER: Emre Can Furuncu (Trabzon Bölgesi-Bölgesel Hakem), Seyfullah Köroğlu (Trabzon Bölgesi-Bölgesel Yardımcı Hakem), Arda Anıl Yavruoğlu (Trabzon Bölgesi-Bölgesel Yardımcı Hakem), 4.Hakem Burak Baş (Trabzon Bögesi-Bölgesel Hakem)

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 23.Gökhan Zirekli, 44.Erhan Gözetlik, 14.Vedat Taşdemir, 47.İbrahim Tokay, 27.Deniz Işık, 91.Mehmet Güler, 10.Selim Dağ, 94.Alaattin Közen, 8.Ramazan Çavuş, 7.Kaiumzhan Sharipov, 61.Cemre Atmaca

YEDEKLER: 1.Gökhan Ata, 15.Yunus Emre Eserdi, 4.Ömer Faruk Bartan, 19.Miraç Ölmez, 16.Nurullah Dağaşan, 20.Harun Aytemur, 9.Cemal Deliktaş

TEKNİK SORUMLU: Hayati Palancı

ŞARKIŞLA BELEDİYESPOR: 22.Murat Kalkan, 77.Furkan Coşkun, 96.Muhammed Büyükçamsarı, 31.metin Cörten, 5.Okan Aslan, 6.Cüneyt Kasap, 7.Yasin Yılmaz, 58.Abdulkadir Aytak, 23.Hüseyin Ateş, 90.Rıdvan Kantar, 11.Muhammed Yıldırım

YEDEKLER: 13.Kurtuluş Ceylan, 97.Mesut Hançer, 38.Eray Ergin, 25.Turan Can Uyumaz, 99.Recep Tayyip Ceylan, 4.Aykut Şafak Kaya

TEKNİK SORUMLU: Ahad Kömürlüoğlu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • suat dayı (5 yıl önce)
    geçen hafta urfada bırakılan 2 puan olmasaydı iyi olurdu...budan sonra şarkışlanın 3 puan kaybetmesi zor gibi. yine de bi ümit bekleyeceğiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Adamlar bizden 4 yiyorlar ama şampiyon olacaklar. Yazık çooook yazık. Futbolun adaleti varsa Yeşilyurt Belediyespor ŞAMPİYON olur. 3 bin nufuslu kıytırık Şarkışla şampiyon olacak ha vay Bee. Bizi Şampiyonluktan eden Şanlıurfa Belediye öteki hafta bakalım şarkışlayı yenecekmi yenerse biz şampiyonuz. Bu iş buraya kadar gelmemeliydi. Görün neler kaçıyor.
    0
    0
    Yanıtla