SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maçı Sonuna Kadar Hak Ettik"

0
Güncellendi - 2021-01-02 19:23:58
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 16. haftasında evinde Yeni Malatyaspor’a karşı 3-1 galip gelen MKE Ankaragücü'n de Teknik Direktör Mustafa Dalcı, "Sahanın içinde her şeyi beraber yapmamız gerektiğini vurguladım, oyuncularım da bunu yaptı ve maçı sonu kadar hak ettik" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dalcı, şunları söyledi:

"Son haftalarda işler bizim iyi gidiyor. Şöyle bir gerçek var oyuncularıma şunu vurguluyorum, güçlü olmak önemli ama daha önemlisi farkında olmak. Biz bulunduğumuz durumun ciddi anlamda farkındayız. Dolayısıyla bu farkındalığı her geçen gün benimsedik ve var olduğumuz durumdan kurtulmak için sahanın içinde mutlaka canımızın acıması gerektiğin yorulmamız gerektiğini ve sahanın içinde her şeyi beraber yapmamız gerektiğini özellikle vurgulamıştım. Bu anlamda maçı sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyoruz. Ciddi anlamda bir çıkışımız var ama ayaklarımızı yere sağlam basması gerekiyor. Lig çok uzun, önümüzde her maç kendi içerisinde hikayesi zorluğu olacaktır dolayısıyla her maça sistemi içerisinde sadakatla bağlı kaldığınızda sonuç kaçınılmaz oluyor. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Galibiyeti büyük Ankaragücü taraftarına hediye ediyorum."

Ankara, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tarkan (3 yıl önce)
    Bizde sizleri tebrik ediyoruz Hamza Bilal ve Umutla da bundan sonraki maçlarda başarılar dileriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Hocam ben de sizi güzel futbol ve galibiyetinizden dolayı tebrik ediyorum bence sıralamanın yer değişmesi gerek
    0
    0
    Yanıtla