SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD, ANAFOD'u Konuk Etti

0
Güncellendi - 2017-02-27 01:08:09
MAFSAD, ANAFOD'u Konuk Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD, ANAFOD’u konuk etti.

İstanbul Anadolu Yakası Fotoğraf Sanatı Derneği-ANAFOD üyeleri Dernek merkezinde 2 adet sunum gerçekleştirdiler. Sunumla birlikte katılımcılarla güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini aktaran ANAFOD Yönetim Kurulu Eski Başkanı Baytekin Kara yaptığı açıklamada yeni bir dernek olduklarını şu an 170 üyeleri olduğunu, her sene üyelerle birlikte sergi açıp kitap bastıklarını ve bu kitaplarda yer alacak fotoğrafların seçimini usta Fotoğraf Sanatçıları Çerkes Karadağ ve Sabit Kalfagil’in yaptığını belirtti. STK’ların % 2’lik bir kısmını fotoğraf derneklerinin oluşturduğunu ve bu yüzden bu derneklerin aralarındaki bağların çok kuvvetli olması gerektiğini söyleyen Kara, bundan sonra MAFSAD ile birlikte ortak etkinlik yapmak istediklerini ifade etti. Baytekin Kara ayrıca Dernek merkezini çok beğendiklerini de sözlerine ekledi.

MAFSAD Başkanı İnan Orhan ANAFOD üyelerini MAFSAD’ta ağırlamaktan onur duyduklarını, bu etkinlikte ANAFOD üyelerinin sergi fotoğraflarından oluşan güzel bir fotoğraf sunumu ile “Kadın Gözünden Kadın” adlı güzel bir sunum izlediklerini, ANAFOD üyelerinin tecrübelerinden istifade ettiklerini, bu güzel sunum ve söyleşi için kendilerine teşekkür ettiklerini belirterek, bu güzel günün anısına ANAFOD üyelerine plaket ve hediyelik kayısı takdim etti.

Aslantepe, Kervansaray, Ulucami ve Battalgazi’deki diğer tarihi yerleri ve akabinde MAFSAD üyeleri Celal Deniz ve Özgür Yıldız’la birlikte Arapgir’in tarihi ve doğal güzelliklerini gezen ANAFOD üyeleri, Malatya’yı çok sevdiklerini ifade ederek MAFSAD’a ve emeği geçen herkese teşekkür edip Malatya’dan ayrıldılar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız