SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Cumhurbaşkanımızın Takdirine Şayan Oldu"

0
Güncellendi - 2019-04-29 01:33:38
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, "Bir seçim sürecini geride bıraktık. Büyük bir başarı elde ettik. Malatya olarak Türkiye'de önemli bir derece yaptık. Türkiye'de bugün en fazla oy alan ikinci il olmamız şuanda sayın cumhurbaşkanımız ve genel merkezimizin taktirine şayan oldu" dedi.

Milletvekili Kahtalı, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçim sonrası AKP Malatya İl Teşkilatı, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanları ile Kadın ve Gençlik Kollarını ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, ilk olarak AKP İl Başkanı İhsan Koca'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan AKP İl Başkanı İhsan Koca, "Tüm teşkilat olarak, milletvekillerimizin ciddi emek ve mesai gösterdikleri seçim çalışmalarını başarıyla bitirdik. Milletvekillerimize ve teşkilatlarımıza seçim çalışmalarında gösterdikleri üstün çaba, gayret ve mesailerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarılardan milletvekillerimizin katkıları çok büyük. Bundan sonraki dönemde de milletvekillerimizle beraber teşkilatlar olarak belediyelerimizin halkımıza güzel hizmetlere vesile olmaları için elimizden gelen desteği vereceğiz" ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise "Bir seçim sürecini geride bıraktık. Büyük bir başarı elde ettik. Malatya olarak Türkiye'de önemli bir derece yaptık. Türkiye'de bugün en fazla oy alan ikinci il olmamız şuanda sayın cumhurbaşkanımız ve genel merkezimizin taktirine şayan oldu. Malatya'mız yüzümüzü ak etti. Burada emeği geçen başta il başkanımız olmak üzere bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonrada Malatya'mıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı daha sonra AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci'yi ziyaret etti. Kahveci, ziyaretinden dolayı Kahtalı'ya teşekkür ederek, "31 Mart Yerel Seçimlerinde sonra Battalgazi olarak il başkanımız öncülüğünde başarılı bir seçim geçirdik. Battalgazi olarak Malatya genelinde Türkiye üçüncüsü olduk. Büyükşehirlerde Türkiye ikincisi olduk. Özelde Battalgazi'de güzel bir seçim çalışması sonucunda yüzde 70.26 oy alarak Malatya'da ve Türkiye'de güzel bir seçim çalışması yaptık. Bu noktada ziyaretimize gelen değerli milletvekilimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı da konuşmasında şunları söyledi:

"AK Parti Battalgazi teşkilatı seçim döneminde önemli bir başarıya imza attılar. Malatya'da AK Parti olarak bizimde göğsümüzü kabartılar. Türkiye'de önemli bir derece elde ettiler. 300-350 bin bandında olan ilçeler arasında en fazla oyu alan ilçe konumuna geldiler. Kıymetli ilçe başkanımı ve teşkilatını kutluyorum."

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ardından AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçıkaya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Yalçınkaya, ziyarette "Bugüne kadar hep teşkilatımızın yanında olan, teşkilatımızın içinde yetişmiş vekilimiz bu ziyareti ile bizleri şereflendirmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise "Malatya için önemli bir seçimdi. Halkımızın büyük bir takdiri ile iyi bir sonuç aldık. Yeşilyurt bölgesi bugüne kadar aldığımız oyun daha üzerinde oy aldık. Yeşilyurt teşkilatımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milletvekili Kahtalı daha sonra AKP Malatya Kadın ve Gençlik Kollarını ziyaret ederek, seçimde gerçekleştirdikleri çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • mehmet YILDIRIM (4 yıl önce)
    KAHTALI millet size bu kadar oy verdi de siz bu şehre ne verdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli (4 yıl önce)
    Sayın vekil nerede yaşıyor bilmem ama malatyaya yabancı olduğu kesin. il başkanlarının sıralı sistem gibi vekil yapılmasının sonucu memleketinden bir haber siyasiler oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (4 yıl önce)
    Malatya da başarılı bir seçim oldu. Doğrudur. Oran olarak başarılı, fakat banko görünüp de kaybedilen ilçelerin hesabını kim verecek. Unutmayın ki, Reis in hatırı çok büyük. Yoksa il ilçe teşkilatları, m.vekillleri, kadın kolları, gençlik kolları hepsi sınıfta kaldı. Buradan herkese tavsiye ediyorum. Hayrettin Karaman in " Ak Parti'nin oyları çalındı" diye bir makalesi var lütfen okuyun. Dört cümlede herşeyi özetlemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Malatya Belediyesi; 31 Mart Seçimleri ile Ak Parti'den Sayın Selahattin Gürkan Başkan oldu.Zaten 2004 den beri Başkanlık aynı partinin yönetimindeydi.Ortalama %70 oy ile kazanılıyordu, yine aynısı oldu. 500 milyonu aşkın bir borçtan bahsediliyordu, sonra 800 milyon dendi, yeni Başkan biraz eşeleyince 1.7 milyar TL oldu, şimdilerde 2.5 Milyar TL borçtan bahsediliyor. Şehrin nüfusunun 800 bin olduğu göz önüne alınırsa kelle başı 3 Milyondan fazla bir borç olduğu anlaşılmakta. İnanılmaz bir rakam. Yeni Başkan halen daha tam fotoğrafı çekebilmiş değil. Bu borç faizinin 500 Milyon TL tuttuğuna dikkat edersek, bütün gelirlerin yıllık 500 Milyon civarında olduğunu da bilirsek, belediyeyi döndürmenin imkansız olduğu ve borcun artık katlanarak gideceğini göreceğiz. Bir sözüm de Malatya seçmenlerine olacak, bu fotoğraf gerçekte sizin eseriniz, ne kadar gurur duyarsanız az olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan oğuz (4 yıl önce)
    Verilen oy yüzde ellilere düşse daha çok yatırım alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (5 yıl önce)
    Akçadağ ne oldu sayın vekil Ali KAZGAN Bağımsız girdi silip süpürdü demekki sizden değil Vekillerden bu başarı
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu (5 yıl önce)
    Şu Malatya'yı ve insanını anlayabilmiş değilim. Celladına aşık mahkum gibi devletin unuttuğu hatta umrunda olmayan bir şehir varını yoğunu birilerini adıyor. Neden mi birkaç basit soru ile anlatmaya çalışayım. 1.Çevre yolu olmayan sözüm ona büyükşehir varmı? 2.Şehir hastaneleri büyükşehirlere yapılırken Malatya yerine nereye yapıldı? 3.Bölge müdürlükleri bu dönemde kaybedilmedi mi? 4.Bırakın bakanlığı bir tane bakan yardımcılığı, genel müdürlüğü var mı? 5.Şehirde devlet eliyle açılmış istihdam sağlayan bir tek yapı gösterebilir misiniz? 6.Malatyanın tek geçim kaynağı olan kaysının durumu içler acısı değil mi? 7.8.9....sayarımda sayarım. hadi bu sorulara cevap verin bende sizi takdir edeyim. Devir uyanık olma devri vesselam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru rumuzu ile yazan kardeşim yazdıklarının hepsi doğru yazdığın kadar dahada yazacak şeyler var ben sana 28 ŞUBAT desem sen bizi anlarmısın.o nedenle ekseri sağpartiler 5 sol partiler 1 milletvekili çıkarır . Hayırlı akşamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatya’ya kim gelir Allah’ına kurban Malatyaaaa diye Bağırırsa bu iş tamamdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    yorumlara bakıyorum da ,akp ye oy verenler selahattine oy verdik diyorlar.akp ye oy verdin neticede selahattin değilde alaattin olsaydı da yine aynı oyu alırdı.zaten verecektin oyunu selahattin deyip durmayalım.alaattin olsa en fazla %1 fark yaratır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Yorumculara katiliyorum hic kendiniz.taktir etmeyin.sayet.halk.oy.verdiyse.gurkana Sahsiyetine.oy.vermistir.bakin.malatyada Kayitli.is siz.47bin kisi basarida.bahsetmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Selahattin GURKAN Partiler üstü bir kişi.Eğer oylar yukseldiyse onun şahsına verilen oylardir.Fazla heveslenmeyin. Her dönemde Malatya bayrağı en son teslim eden yerdir.ONCE ECEVİT sonra ÔZAL ülkede en son değişen ildir.Sizinde işiniz bitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin başkana verilmiyor oylar itiraf edin artık cumhurbaşkanımız kimi aday gösterse o seçilir. Bunun baska izahı yok yani selahattin gürkan bağımsız girseydi akp nin adayı karşın da şansı varmıydı ezebere konuşmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Malatyalı (5 yıl önce)
    Neymiş Malatya akp ye destekte 2.olmuş arkadaş akp Malatya’ya istihdamda ne yapmış?kaç fabrika açmış bu fabrika sayesinde kaç kişi ekmek sahibi olmuş.boş boş konuşma bunlardan Bahset!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    Neyin kafası buu.oy oranı ciddi anlamda düşmüş.kötünün iyisi olmasına seviniyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Selehattin Gürkan olmasaydı size kalsaydı yarısını alamazdınız
    0
    0
    Yanıtla
  • aras (5 yıl önce)
    Selahattin başkanı aday yapmasaydınız bakın nasıl kaybediyodunuz.ilk defa halka kulak verdiniz de istediğimizi aday gösterdiniz.başarı senin değil.selahattin başkanın tek başına başarısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin başkan aday gösterilmeseydi akp ye oy vermeyecekmiydiniz sayın cumhurbaşkanımız ceketini gönderse cekete oy verir malatyanin bilinçli seçmeni
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Taktir ettide ne oldu yatırım varmı ne faydası oldu olmuşsada sizlere olmuştur
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (5 yıl önce)
    Siz selahattin başkana dua edin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin44 (5 yıl önce)
    Akcadagi verdiniz arabgiri verdiniz sayan buysa bari darendeyide verecektiniz direkten dondu onuda vreydiniz sayan yerine ayan olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Akcdg (5 yıl önce)
    Akçadağ bir başarımı sizin için
    0
    0
    Yanıtla