SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Derbisinde Puanlar Paylaşıldı

0
Güncellendi - 2020-02-16 19:05:08
Malatya Derbisinde Puanlar Paylaşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta 18.haftada Pütürge Belediyespor ile Malatya İdmanyurdu, Malatya derbisinde karşılaştı. Mücadele, 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Spor Toto BAL 2.Grup’ta 18.haftada Malatya temsilcileri Pütürge Belediyespor ile Malatya İdmanyurdu karşı karşıya geldi. 

Pütürge İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı, Diyarbakır Bölgesi Bölgesel Hakemi Abidin Yıldırım yönetirken, yardımcılıklarını Batman Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemleri Metin Ekren ile Eray Tanık yaptı. Mücadelede, Diyarbakır Bölgesi Bölgesel Hakemi İsmail Güzel ise dördüncü hakem olarak görev aldı. 

Malatya İdmanyurdu, Hamza Alper’in kaydettiği golle müsabakada 1-0 öne geçti. Pütürge Belediyespor, durumu 1-1’e getiren golü buldu. Derbide kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı. 

Sezonun ilk yarısında Yeşiltepe Spor Kompleksi 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Malatya İdmanyurdu Mehmet Aktaş’ın 78.dakikada kaydettiği golle 1-0 kazanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Puturgeli (4 yıl önce)
    Hakem bariz malatya idmanyurdunu tutuyordu ikinci yari pütürge 10 kişi oynadi. Malatya idman yurdu 12 noluvoyuncu için sağlık görevlisi girdi ama oyuncu çıkmadan devam etti bu bir kural hatası gözlemci de var tutanak
    0
    0
    Yanıtla