SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Emniyeti'nden İstiklal Marşı Klibi

Malatya Emniyeti'nden İstiklal Marşı Klibi
A- A+ PAYLAŞ

“İstiklal Marşının Kabulünün 101. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma nedeniyle bir klip hazırladı. Klipte Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren de yer aldı.  

İstiklal Marşının Kabulünün 101. Yıl Dönümü nedeniyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan klip sırasıyla Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Akçadağ Levent Vadisi, Arslantepe Höyüğü, Kernek Meydanı, Bulgurlu Özel Harekat Bayraktepe, Malatya Havalimanı detaylarına yer verilerek, detaylar Malatya Şehir Mezarlığındaki şehitlikte sona eriyor. Klipte İstiklal Marşı’nın ilk iki kıtası okunuyor. Klibin son bölümünde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’de ve tüm şubelerden polis memurları da yer alıyor ve Şehitlik Anıtı’nın önünde toplu halde hilal şeklinde Türk Bayrağına selam verilmesi ile sona eriyor.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Porgalı (2 yıl önce)
    Bu emniyet müdürünü seviyorum valla dürüst
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Helâl olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Güvenlik güçlerimizi Allah esirgesin. Bayrağımızın rüzgarı daim ve kuvvetli olsun. Helâl olsun.
    %88
    %12
    Yanıtla