SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Emniyetine Araç Takviyesi

Malatya Emniyetine Araç Takviyesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak 22 yeni ekip aracı hizmete alındı.

Malatya il Emniyet Müdürlüğü, vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla bünyesine yeni polis araçları kattı.

Emniyet yerleşkesinde düzenlenen törenle hizmete alınan araçlarla ilgili açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Tekin, “2019 yılı Ekim ayında ilimizde kamu düzenini en üst seviyede tutulması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğümüze takviye olarak halk arasındaki tanımı ile ‘Güven, Balyoz ve Pençe’ timleri oluşturulmuş, bu ekiplerin sahaya çıkmasıyla devletimizin gücü suç işleme potansiyeline sahip kişilere hissettirilmiştir. 

Ağustos 2022 yılı itibarı ile Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in destekleriyle Asayiş Şube Müdürlüğüne yeni araç ve personel takviyesi yapılmış, bu mevcut timlerimizin sayısı 10’a çıkartılarak ilimizde mevcut olan huzur ve güven ortamı daha üst seviyede tutulması hedeflenmiştir” dedi.

Kentteki huzur ve güven ortamının daha süt seviye çıkarılması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Tekin, ”Unutulmamalıdır ki devletimizin güvenlik güçleri kadife eldiven giymiş çelik yumruk gibidir. Suç işlemeye niyeti olan art niyetli kişiler ile vatandaşlarımızın malına tarassut olan şahıslar bu çelik yumruğun sertliğini hissedecek, hizmet vermekten büyük onur ve şeref duyduğumuz değerli halkımız ise kadife kumaşın yumuşaklığını hissedecektir” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Gösterişe gelince tasarruf olmaz tabi ki, Mercedes Vito olunca suçlular kendiliğinden teslim olacak herhalde
    %50
    %50
    Yanıtla
  • ÖTV,KDV olmayınca Tofaş fiyatına gelir. Sultansuyu harasındaki taylar ile suçlu kovalamak biraz zor oluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun İnşaAllahu Teâlâ Rabbimiz Cellecelaluhu Devletimize Hükümetimize Zeval Ziyan Vermesin
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Devletimiz varolsun gerçekten Ercan Dağdeviren müdür helal olsun sana Malatya hiç olmadığı kadar emniyete artık bir kaç mafya bozuntusunun yaptığı huzursuzluk senin Malatyamıza kazandırdığı huzuru unutturamaz sağol varol YA KUZGUN LEŞE YA DEVLET BAŞA
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Şu içinde bulunduğumuz %200 enflasyon döneminde bu kadar lüks araca ne gerek ? Neden ww caddy, vito vb, lüks araçlar ? Rusya ya bakın o iklimde o coğrafyada ve o kadar büyük ekonomide lada ile geziyor . Biz böyle savurmaya devam
    %75
    %25
    Yanıtla