SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Güvenli Bir Şehir"

0
Güncellendi - 2019-04-24 04:09:44
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Boyraz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Emniyet Müdürü Urhal, MÜSİAD’ın ülkenin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek Malatya’da da önemli hizmetler gerçekleştirildiğini söyledi. Yeni seçilen yönetime başarılar dileyen Urhal, Emniyet olarak sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare içerisinde olacaklarını ifade etti.

MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Boyraz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Güvenlik bir şehrin en önemli unsurudur, güvenlik olmasa huzur olmaz. Bugün şehrimizin asayişi iyi ise değerli İl Emniyet Müdürümüzün ve onun fedakar çalışma arkadaşları, güvenlik güçlerimizin gayretleri ve başarılı olmalarından kaynaklıdır. Bizde kendilerine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder ve tüm emniyet teşkilatımıza şükranlarımızı sunarız" şeklinde konuştu.

'Para güvenli limanı sever' diyen Boyraz, "Malatya’da güvenli bir şehir. Bu nedenle şehrimize yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, rahatlıkla gelip yatırımlarını yapabilirler. Bugün bizleri ziyarete gelen İl Emniyet Müdürümüz Dr. Ömer Urhal’a, MÜSİAD yönetimi adına tekrardan teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim." diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mavi (4 yıl önce)
    Her gün yaralanmanin olmadığı gun yok.neresi güvenli.dalga mi geçiyor insanlarla
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (4 yıl önce)
    Ağam Bizimle eğleniy..
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (4 yıl önce)
    Üstad korumasız bi akpınara gitsene?
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK-İZMİR (4 yıl önce)
    Güvenlimi...? 25 yıldır ayrı kaldığım Malatya'da yaklaşık 2.5 ay kaldım bundan 6-7 ay önce. Neredeyse silahsız, kavgasız bir gün görmedim.Akşamları Teksas gibi olmuş.Nasıl bir güvenli şehir sayın müdürüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    ya ironi ya şaka yapmış sayın müdürüm. ya da hayaller işveç, gerçekler adana sendromu. başka açıklaması olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Bencede guvenli
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞÜKRÜ (4 yıl önce)
    MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Boyraz değil POYRAZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Yp (4 yıl önce)
    Hergün silah sıkılan veya kesinlikle yaralamalı bir olay olmayan gün yok... Bencede çok güvenli.. Toplantı Malatya da yapılmış farklı şehir den bahs ediliyor haberlerde birgün olaysız görmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Vatanımızın milletimizin koruyucuları çok değerli Emniyet müdürüm sizlere saygım sonsuzdur..... Gel gelelim gün geçmeden bu tür sitelerden okuduğumuz silahlı silahsız her türlü olaya...her gece her yerde olay var ..... Gün geçmeden insanlar birbirini vuruyor.... akşam arabanızla bir tür atın Malatya nin bütün sokaklarını gezin ... Ne bir trafik çevirmesi nede bir arama ya denk gelmezsiniz.... Bunu bizimmi söylememiz gerekir ki şehrimizde asayiş ve trafik çevirmeleri denetimleri artsın bu işi çok daha sıkı yaparsınız.....gelen her misafirinize Malatya güvenli bir şehir diye haber yapıyorsunuz.. Sayın müdürüm lütfen bu sitelerdeki diğer haberlerinde takip edin ki Malatya mız ne halde göresiniz... Rabbim askerimizi jandarmamizi başımızdan eksik etmesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Emniyet müdürü ne diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Peki bundan Malatya’nın haberi var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Emniyet Müdürü başka şehirde bahsediyor kesin
    0
    0
    Yanıtla