SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Hokey Süper Lig'de

0
Güncellendi - 2018-12-11 02:23:43
Malatya Hokey Süper Lig'de
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Hokey, Süper Lig’e yükseldi

Malatya Hokey Spor Kulübü, Salon Hokeyi 1.Lig müsabakalarında şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldi.

2018-2019 Sezonu Erkekler Salon 1. Lig müsabakaları Mersin’de gerçekleştirildi. Yenişehir Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarda Malatya Hokey Spor Kulübü’nün yanı sıra Nizip Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü, Peyas Spor Kulübü, Gaziantep Doruk Spor Kulübü, Diyarbakır Kayapınar Spor Kulübü, Fatsa Denizcilik, Sarıkamış Hokey ve Barak Spor Kulübü mücadele etti.

Malatya Gençlik Spor Kulübü, müsabakalar sonucunda zirvede yer aldı ve şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldi.

7 MAÇTA 6 GALİBİYETLE ZİRVEDE YER ALDILAR

8 takımla ve tek devreli lig sistemiyle oynanan Erkekler Salon 1.Lig’de aldığı 6 galibiyet ve bir beraberlikle 18 puana ulaşan Malatya Hokey şampiyon olurken, Malatya Hokey ile aynı puana sahip olan Gaziantep Doruk averajla ikinci oldu.

Bu sonuçlarla birlikte Malatya Hokey ve Gaziantep Doruk ligde ilk iki sırayı alarak 2019-2020 Sezonunda Süper Ligde mücadele etme hakkını elde etti.

Ligde oynanan son maçın ardından düzenlenen kupa töreninde üçüncü olan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi’nin kupa ve madalyalarını Yenişehir Spor Salonu Tesis Amiri Mehmet Aksu,

İkinci olan Gaziantep Doruk’un kupa ve madalyalarını İl Temsilcimiz Mustafa Güven, şampiyon olan Malatya Hokey’in kupa ve madalyalarını ise Mersin GHSİM Spor Şube Müdürü Vedat Akyar takdim etti.

Malatya Hokey Spor Kulübü’nün Süper Lig yolunda aldığı sonuçlar şöyle:

Barak Spor Kulübü-Malatya Hokey Spor Kulübü: 3-7

Malatya Hokey Spor Kulübü-Diyarbakır Kayapınar Spor Kulübü: 12-1

Nizip HEM-Malatya Hokey Spor Kulübü:6-10

Malatya Hokey Spor Kulübü-Fatsa Denizcilik: 11-3

Malatya Hokey Spor Kulübü-Peyas Spor Kulübü: 7-8

Sarıkamış Hokey-Malatya Hokey Spor Kulübü: 0-5

Malatya Hokey Spor Kulübü-Gaziantep Doruk: 2-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız