SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Huzurevi'nde Moral Etkinliği

Malatya Huzurevi'nde Moral Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Musiki Cemiyeti, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Malatya Huzurevinde konser verdi.

Konsere Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ve Huzurevi sakinleri katıldı.

Huzurevi sakinlerinin tekdüze yaşamlarını renklendirmek, onlara moral vermek ve kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak amacıyla düzenlenen konserle, Huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi. Konser programı güzel görüntülere sahne oldu.

Huzurevinde kalan yaşlılarla beraber yemek yiyen, onlarla tek tek ilgilenerek, sohbet eden, dertlerini, sıkıntılarını dinleyen Vali Şahin ve Ebru Şahin, günlük yaşamlarının büyük bir kısmını Huzurevinde geçiren sakinlerin Huzurevinden çıkmadan futbol müsabakalarını takip edebilmeleri için Huzurevine Digitürk Spor Paketi hediye etti.

Vali Şahin, konser sonrasında Huzurevi sakinleri adına, bu anlamlı konser nedeniyle Musiki Cemiyeti Solisti Sena Altıntop Göksu’ya çiçek verdi.

Huzurevi sakinleri, Vali Şahin ve eşi Ebru Şahin’e kendilerini ziyaretlerinden ve bu etkinlikten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Taylor (1 yıl önce)
    Sosyal medya da hergün ayetleri,hadisleri ,edebiyatları paylaşanların yakınları bunlar. Aman oğlum okusun da Doktor ,hakim,savcı olsun, yemeden,içmeden, giyinmeden hertürlü fedakarlığı evladı için yapan ana babalardır bunlar. 30 yıl yavan simit yiyen, aman oğlum daha iyi bir dershanelere gitsin daha iyisini yesin diyen ana babalar. Bir odaya tıkayıp cocuğu mongolaştırılan insan içine çıkarmayan ,insanları,doğayı,hayvanları sevdirmeyen çocukların anası babası bunlar . Medya ,basın ,tv,dizi vb.gibi yayınlarla hergün örf geleneği çökertilen öz benliği unutturulan aile yapısı bozulan evlatların mahsulleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onat kılıç (1 yıl önce)
    Aslan gibi Beyefendi Valimiz var çok şükür .
    %100
    %0
    Yanıtla