SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İçin Gece- Gündüz Çalıştı"

0
Güncellendi - 2019-11-19 19:33:41
A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski valilerinden Kamu Araştırmaları Vakfı (KAV) Başkanı Prof. Dr. Ulvi Saran Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Malatya Uluslar arası Film Festivali davetlisi olarak Malatya’ya geldiğini belirten KAV Başkanı Saran, “Malatya şehrinin geliştiğini birçok açıdan Türkiye’de dikkat çeker duruma geldiğini gözlemlemekteyiz. Sayın Başkanımızın bu konudaki çalışmalarından ve gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız Film Festivalinin 9.sunu tertip ederek gelecek için ümit veriyor. Malatya bundan sonra her yönüyle önemli bir kent olarak kültür ve sanat merkezi olarak varlığını sürdüreceğine inanıyorum. bu vesileyle tüm hemşerilerimize, bütün Malatyalılara selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Malatya eski Valisini Malatya’da tekrar ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Gürkan, “Sayın valimizi Malatya’da görev yaptığı süre içerisinde Battalgazi Belediye Başkanı olarak birlikte çalışma imkanı bulduk. Sayın Valimizle çok güzel çalışma ortamı yakaladık. Malatya için mesai mefhumu olmadan, gece, gündüz daha güzel hizmetlerin gelmesi için çalışmalar sergiledi.

Beydağı'nın ağaçlandırılmasından, tarihi yapıların korunmasına, kültürel mirasın korunması ve gelecek nesillere aktarılması noktasındaki çalışmalarını yakinen müşahede ettik. Bu yıl 9.’sunu düzenlediğimiz Malatya uluslar arası Film Festivali yine sayın Valimizin döneminde Malatya insanını sanat ve sanatçıyla buluşturulması noktasında büyük gayretleri ile organize edilmiştir. Bu organizasyondaki emeklerinden dolayı ve bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiği için bir kez daha teşekkür ediyorum."dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • burak (4 yıl önce)
    En iyisi malatya ya tek bir çivi bile çakmamak. Yoksa böyle nankör ler konuşur durur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (4 yıl önce)
    Sayın valimizin ilimize katkıları çok büyüktür, vizyonu olan, ileri görüşlü bir yoneticidir. Film festivalini kazandıran kişidir. saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (4 yıl önce)
    denge sorunu olan ve bir dünya masrafla yapılan gezinti ve tur teknesi,milyon tl lik kerpiç evler,vilayet parkının katledilmesi,bir türlü hizmete açılmayan ve kaderine terk edilmiş hekimhan kayak merkezi,film festivali denilen ve halkın hiç bilgisinin olmadığı,halkın katılmadığı bir organizasyon,bunları hep ilimizde işte bu zat-ı muhterem kazandırdı.takdir sizlerin...
    0
    0
    Yanıtla
  • eren (4 yıl önce)
    malatya sayın valiyi çürümeye terk edilen kayak merkezinden ikinci kez restore edilen kerpiç evlerden hatırlıyor fatura devlete millete 15 milyon kayak merkezi kendisine sorulsaydı muhteşem yatırım vay beeeeeeeeeeeeeeee
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Vali beyi Malatya okuyor projesi ile hatırlıyorum ilk iki yıl çok mükemmeldi öğrenciler çok kitap okudular bizzat biliyorum ama ondan sonraki yıllarda proje kağıt üzerinde uygulanır hale gelmişti ve sonrada doğal olarak bitti keşke o kerpiç evleri yaptirmasa ve kongre ve kültür merkezinde uluslar arası kongre yapılabilecek 1500 veya 2000 bin kişilik bir toplantı salonu yaptirsaydi en azından ildeki siyasilerden emir almayan bir valimizdi Rahmetli babası iyi bir alimdi sayın vali misafirimiz olarak ilimize sürekli geliyor elbette misafirimizle başkanımız ilgilenmeli diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    aşmalıyız bunları, ulvi saran malatya ya kerpiç evleri,sinema günlerini bela etmiştir.kendi içimizden yöneticiler dışarıdan atananları nede çok sever anlamış değilim.vali ve diğer atanan bürokratlar sadece işlerini yapsınlar yeter.malatya için karar veriyorlarsa yerel yöneticilerde ve vatandaşta bir sorun var demektir.bunun içinde atanmışı tebrik etmek kendimizi inkar etmektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malkoç oglu (4 yıl önce)malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Helal bu yoruma körler sağırlar birbirini ağırlar.cok komik yöneticilerimiz var.karsilama.agirlama .yollarken hediyeler .sonunda faturalar..tabiki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kafaya bak hele.
    0
    0
    Yanıtla