SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İdmanyurdu'nu Satın Aldı

0
Güncellendi - 2018-01-26 17:27:20
Malatya İdmanyurdu'nu Satın Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Amerika Cosmopolitan Futbol Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor USA’nın Başkanı Teoman Mutlu, Malatya 2. Amatör Küme Takımı Malatya İdmanyurdu’nu satın aldı.

Malatyaspor USA takımı eski Galatasaray ve Milli Takımımızın yıldız futbolcusu Ümit Karan'ı takımın teknik direktörlüğüne getiren ve yine Galatasaray ve Trabzonspor forması giymiş Engin Baytar transferleriyle dikkatleri çeken Malatya iş adamı Teoman Mutlu, futbola yatırım yapmaya devam ediyor.

Mutlu, Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Malatya İdmanyurdu takımını satın alarak, yeni sezon için çalışmalara başladı.

Amacının Malatya’ya profesyonel takım kazandırmak olduğunu söyleyen Mutlu, “Malatya bizim memleketimiz. Amerika’da kurduğumuz Malatyaspor USA takımı da memleket sevdamızın bir tezahürüdür aslında. Şimdi de Malatya amatör takımı Malatya İdmanyurdu’nu satın aldık. Amacımız memleketimize bir profesyonel takım kazandırmak. Gördüğüm kadarıyla bunun eksikliği yaşanıyor. Biz memleketimiz için her platformda desteğe hazırız. İster amatör küme olsun, ister profesyonel lig. Amaç memlekete hizmetse niyetler de halis olur. Bu anlamda şimdiden bize destek olacak olan herkese sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Konuyla ilgili detaylı açıklamayı daha sonra yapacağım” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • burak (6 yıl önce)
    idman yurdunu alana kadar gerçek malatyasporumuza sahip çıksaydınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Sayın başkanım,Teoman MUTLU bey, Yüreğine sağlık çok güzel bir insansınız,yaptıklarınızı çok güzel şeyler ,Allahına gurban .
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sadi FINDIKLI (6 yıl önce)Turgut ÖZMÜŞ isimli kullanıcı yorumuna
    Turgut başkan bu haber karşısında ben de sizin gibi heyecanlandım. Zira Malatya Idman Yurdu`na yıllar önce hem amator liglerde hem de profesyonel ligde hizmetlerimiz olmuştu.İnşaallah Teoman bey hayalimizdeki Malatya Idman Yurdunu Gerceklestirir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)M.Sadi FINDIKLI isimli kullanıcı yorumuna
    İdmanyurdu 'muzun iyi bir yerlere gelmesi bizleri çok mutlu eder,
    0
    0
    Yanıtla