SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolunda Kaza, 1 Ölü 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-07-27 05:57:21
Malatya Yolunda Kaza, 1 Ölü 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Sivas’ın Gürün ilçesinde Malatya'ya gelmekte olan araç kaza yaptı, aynı aileden 1 kişi hayatını kaybederken, 3’ü çocuk 4 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Sivas’ın Gürün ilçesi Kayseri-Malatya karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametine gitmekte olan A.Y (39) yönetiminde ki 34 FVG 76 yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. 200 metre takla atarak duran araç hurdaya döndü. Kazayı yoldan geçmekte olan diğer araç sürücüleri fark ederek ihbarda bulundu. Araçta bulunan A.Y.(39), N.Y.(30), B.Y.(12), H.Y.(10), Y,Y.(6) ağır yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı. N.Y.(30) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili inceleme başlattı.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Engin Yurt (5 yıl önce)
    Bu yolda tedbiri alacak sürücü. Yetkililer değil. Yol zaten duble, geniş. Eski yola göre çok iyileştirme yapıldı. Fakat Gürün Malatya arası çok virajlı inişli çıkışlı. Bu nedenle sürücü hiz yapmadan viraja Sert girmeden dikkatli kullanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bu yolda sürekli kaza oluyor tedbir alınması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylü (5 yıl önce)
    230 ? Nerden biliyorsunuz 230 olduğunu? Arac kaza yaptığında içindemiydiniz? Aracın kaza yaptığı andaki son hızının kilometre saatinde takılı kaldığına dair bilimsel çalışma varda biz mi duymadık? Kazadan sonra kilometresi sıfırı gösteren araç için "bu araba hareketdizmiş" mi diyeceğiz? Her gösterilene inansaydık " Güneş dönüyor" derdik
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Köylü kaza yapan aracın içinde yoktum..,Elektronik kadranlı olmuyan,yani km saati bulunan araçlarda,kaza anında ibre teli kırılırsa ,kitlenir.Daha açık söyleyeyim.Km saat teli kopar,ibre o hızda takılı kalır.Bu kazada ibre 230 km.de araç kaza yapmış ,ibre kitlenmiştir.Kimde eliyle ibreyi o hız üzerine getirip fotoğrafını çekmez.İnanıp inanmamak senin bileceğin bir iş ancak,anlamsız bir şekilde,allayıp pullayıp mukayese yapmana gerek Yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.hız 230 km!! Erken yola çıkın.Erken varın.Trafik kazalarında Mualesef hız ,en büyük ölüm sebebi.
    0
    0
    Yanıtla
  • bi kere bu ekrandaki gösterge bu araca ait değil arkadaşım bilip bilmeden yorum yapma.. Gösterge ww grubunun kaza yapan ford.. insan ölmüş biraz saygın olsun.. EDİTÖR: Haberdeki km. saati fotoğrafı kaza yapan araca aittir. Kazaya ait diğer fotoğraflarla birlikte iha tarafından servis edilmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim ,İHA ve Malatyahaber seni Zaten yalanladı.Fazla lafa gerek Yok.Şimdi ben sana sorayım.Sen nasıl anladın ?km göstergesinin vw olduğunu?En önemlisi rahmetli olanla ilgili yorum.Ben ne demişim hız yapmayalım,Hız en büyük ölüm nedenidir demişim .Bazen bende dahil anlamsız hız yapıyoruz.Yavaş gidelim demekten sen ne anladın?Şimdi bunun neresi saygısızlık.Benim bu kaza ile ilgili bir vatandaş olarak uyarıda bulunmam nasıl bir saygısızlık oluyor.Yaptığım bu yorumdan böyle bir sonuca nasıl vardın?
    0
    0
    Yanıtla