SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya'da 650 Mühendis Hasar Denetiminde

Malatya'da 650 Mühendis Hasar Denetiminde
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya'da, Van Valiliği koordinasyonunda hasar tespit çalışması sürüyor.

Van Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, depremin yıkıma yol açtığı Malatya'da yaraların sarılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Konteyner kentlerin kurulması ve yardımların dağıtılmasına yönelik hizmetlerin yürütüldüğü kentte, Van Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Van İl Müdürlüğü ve diğer kamu kurumlarından inşaat mühendisleri, binalarda hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünün denetiminde il genelinde 203 binin üzerinde yapı, 650'yi aşkın inşaat mühendisi tarafından inceleniyor.

Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri de sahipsiz ve sahipli hayvanlar için belirlenen noktalara mama bırakıyor, hayvanların parazit aşılarını yapıyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız