SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Kar Yağışı Etkili Oldu

Malatya'da Kar Yağışı Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın kent merkezi ve yüksek rakımlı bölgelerde kar ve karla karışık yağmur yağışı etkili oldu. Kent Merkezinde ve birçok bölgede kayısı ağaçlarının çiçek açması ise üreticiyi şimdiden endişelendiriyor.

Malatya’da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış yer yer yerini kara bıraktı. Kent merkezinde etkili olan sağanak ile kar yağışı sonrası cadde ve sokaklar göle dönerken, sabaha karşı  başlayan kar yağışı ile birlikte beyaza büründü.

Doğanşehir, Doğanyol, Pütürge, Arapgir, Arguvan ve Hekimhan ilçelerinin yüksek kesimlerinde ise yoğun kar yağışı yaşanıyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nce yapılan uyarılarda ise meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istenirken, yağışının aralıklarla kent genelinde etkisini sürdürmesi bekleniyor.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız