SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Sağlıkçılarımız Cansiperane Çalışıyor"

0
Güncellendi - 2020-12-08 18:56:29
A- A+ PAYLAŞ

Yeni alınan tedbirlerle ilgili konuşan AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “2020 yılı içerisinde hayata geçirdiğimiz 16 hastanemiz ile birlikte bir ilke daha imza attık.” İfadelerini kullandı.

Kahtalı yaptığı açıklamada; “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 süreci, ülkemizi de etkisi altına almış durumda. Dünyanın başta gelen büyük ülkeleri de dahil olmak üzere, hastalarını yatıracak yeterli kapasitede hastaneye sahip olamayan dünya ülkelerine nazar, ülkemiz ardı ardına açmış olduğu hastaneler ile ne kadar sağlam bir sağlık altyapısına sahip olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu. Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı yerleşkesine yaptığımız "çok amaçlı acil durum hastanelerini" yapmış olduğumuz özverili çalışmaların sonucunda 45 gün gibi kısıtlı bir süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2020 yılı içerisinde hayata geçirdiğimiz 16 hastanemiz ile birlikte bir ilke daha imza attık. Malatya’mızda da 2021 yılının Haziran ayında hayata geçireceğimiz 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanemiz’in çalışmalarına da aralıksız devam ediyoruz. İnşallah onu da en kısa zamanda şehrimize ve ülkemize kazandıracağız.” İfadelerini kullandı.

"Sağlık Alanında Yeterli Güce Sahibiz"

Pandemi süreci boyunca hayata geçirilmiş olan hastaneler ile birlikte sağlık alanında herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirten AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Vatandaşlarımıza 7/24 sağlık hizmeti verebilen hastanelerimiz ile bu süreci en iyi şekilde yürütmekteyiz. Malatya’mızda da vaka artışlarının baş göstermiş olduğunu biliyoruz. Ülkemiz genelinde bir milyon yüz bin ve Malatya’mızda görev yapan dört bin dokuzyüz elli yedi sağlık çalışanımızla birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Malatya‘mızda da sağlık çalışanlarımız cansiperane çalışıyor ve gayret ediyorlar. Bizlerinde bir vatandaşlık görevi olarak sağlık çalışanı arkadaşlarımıza yardımcı olması ve onların işlerini kolaylaştırması gerekiyor. Bu vesileyle tüm hemşehrilerime evde kalın sağlıcakla kalın diyor, iyi haftalar diliyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Sedat (3 yıl önce)
    Sayın Vekilimizi bir kayısı üreticisi bir Malatyalı olarak hiç yanımızda görmedim bir gün olsun Malatya'nın sorunları ile ilgili TBMM'de sesini duymadık inşallah bundan sonra Malatya'mız için her anlamda daha üretken olur dualarımız bu yönde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan (3 yıl önce)
    Sağlık çalışanları mücadele ediyorda kimin umrunda ne bir özlük hakları var ne de bir sayginliklari
    0
    0
    Yanıtla
  • yılmaz (3 yıl önce)
    SAĞLIKCILARIMIZ TÜKENMEK ÜZERE İki yüz kişi sağlıkcılarımız şehit oldu. Yazık günah dağİlmi onlara ve onların geride bıraktığı ailelerine. SAYIN VEKİLİM COVİT 19 DAN DOLAYI ŞEHİT OLAN SAĞLIKCILARIMIZIN MESLEK HASTALIĞI SAYILMASI İÇİN NE ZAMAN YASA TEKLEFİ VERECEKSİNİZ.EK ÖDEME VE DÖNER ÖDEMELERİNİ NE ZAMAN DÜZELTECEKSİNİZ. Sağlıkcılarımız can siperhane çalışıyor demekle olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • PIRASA (3 yıl önce)
    Müthiş bir açıklama sayın vekilden güzel malatyamız adına devamını ekliyoruz. üç hastane yık bir hastaneye aciliyet ver.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (3 yıl önce)
    malatya'da çalışmıyorum fakat; şöyle bir şey dile getirmek istedim. covidle gayet yakından temas kurarak çalışan bir sağlıkçı olarak 3 ayda toplam 68 tl ek ödeme aldım. sözleşmeliyim. torpil yapandan da yaptırandan da nefret ederim. söyleyeceklerim bu kadar. ışık kapatıp açmaya devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin (3 yıl önce)
    4 aylık evliyiz eşim hemşire başka il de, ben ise esnafım tayin durumu için devlet resmen öldürmeyip süründürüyor insanı, aileyi yıkmak için elinden gelenin fazlasını yapıyor , siz kalkıp bir gün bunun için birşey yaptınız mı ? Haa doğru parti içinde olup arkanızdan ağlanıp sızlanıp torpil isteyeceğiz ki belki bir ihtimal olsun :) yemin ediyorum size çok gülüyorum yazık çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    siz part taym çalışın yeter ülke menfaatleri için tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bekle verirler ne bir ücret iyileştirmesi nede başka birşey sadece akşam 21:00 da bir alkış tamam o kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (3 yıl önce)
    Sayın vekil elbette sağlık çalışanlarının emeğine saygımız sonsuz fakat bu salgın uzun zamandan sonra dünya genelinde olan bir hastalık ve sağlık çalışanlarda elbette canla başla çalışacak emeklerine sağlık fakat birazda bu salgında canla başla çalışan polis ekiplerimiz emniyet guclerimizin emeklerinide takdir edin belediye ekiplerinin sağlık görevlilerinin market çalışanlarının çarşı pazar deme den çalışıyorlar ve birgün takdir edilmediler sağlık çalışanının vefatı kadar covid den polislerimizde rahmetli oldu lütfen bi başarıyı takdir ederken genele hitap edin biraz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözleşmeli sağlık personeli (3 yıl önce)
    sağlıkçı lar canla başla mücadele ediyor.. canları pahasına çalışıyor ama vatandaşlar da bu mücadeleye evlerinde kalarak destek vermeli..Bu süreçte sözleşmeli çalışan sağlıkçılara kadro kesinlikle verilmeli..
    0
    0
    Yanıtla