SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Yılın Öğretmeni

0
Güncellendi - 2018-11-25 20:42:23
Malatya'da Yılın Öğretmeni
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya'da Yılın Öğretmeni, 13 ilçenin kaymakamlıklarının başarılı çalışmalarıyla öne çıkan isimlerin puanlamasıyla belli oldu.

Malatya'da 'Yılın Öğretmeni' olarak Sınıf Öğretmeni Yusuf Bilmez'in belirlendiği, Bilmez'in 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilden 81 öğretmenin katılımıyla düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Ankara'ya gittiği bildirildi.

Pütürge- Tepehan Mahallesi'ndeki ilkokulun sınıf öğretmeni olan Yusuf Bilmez'in, zorlu koşullarda, çocukların eğitim ve öğretiminde fark yaratan çalışmaları, okul, hayvan ve çevre sevgisi aşılayan sosyal ve kültürel etkinlikleri dolayısıyla Malatya'da yılın öğretmeni olarak belirlendiği bildirildi.

Yılın öğretmeni için 13 ilçenin kaymakamlıklarının, sorumluluk bölgelerindeki öğretmenleri değerlendirip, her ilçe adına bir ismin belirlendiği, Pütürge Kaymakamlığı'nın yaptığı puanlamayla, 13 aday isim arasında Yusuf Bilmez'in en yüksek puana ulaştığı belirtildi.

Yusuf Bilmez'in, bakanlık tarafından düzenlenen etkinliklere Malatya adına katılmakta olduğu ve 24 Kasım akşamı sona erecek etkinliklerin ardından Malatya'ya döneceği öğrenildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Malatya'da Yılın Öğretmeni Yusuf Bilmez (sağdaki), Ankara'daki etkinliklerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la birlikte

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nizamettin Opanoğlu (5 yıl önce)
    Hocamızı tebrik ediyoruz,diğer öğretmen arkadaşlarının da artık uyanmasını ve bu tür etkinlikler yaratmalarını,yeniliklere projelere imza atmalarını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla