SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya'daki Kazalar KGS Kameralarında

Malatya'daki Kazalar KGS Kameralarında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 3 ayrı kaza Emniyet kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca kayıt altına alınan kaza anlarını paylaştı.  

Aralık ayında Malatya’da 2 kazanın görüntüsü yer alırken, Ekim ayında ise 1 görüntü KGYS kayıtlarında yer aldı.

Görüntülerin ilkinde ekim ayında İstasyon Virajında bir motosiklete otomobilin çarparak kaçması saniye saniye yer alırken, ikinci  görüntüde ise Eski Belediye Meydanında yine bir otomobilin motosiklete çarpma anı yer alıyor. Her iki kazada da motosiklet sürücüleri savruluyor. Üçüncü görüntüde ise Mişmiş Park girişindeki kavşakta  ise iki otomobil çarpışması yer aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız