SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalı Hemşehrilerimiz Müsterih Olsun'

'Malatyalı Hemşehrilerimiz Müsterih Olsun'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanlarındaki ana arterler ile grup yollarında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptılar.

7/24 esasına göre çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri kırsalda ve merkezde 100 ekip, 220 araç ve 400 personelle çalışıyor.

Alt Yapı ve Koordinasyon Merkezini (AYKOME) ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yol açma, kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını yürüten ekiplerden yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Bereketli bir kış sezonu olduğunu belirten Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, “Kar senesi var senesidir. Bu sene kar yağışı bol oldu. İnşallah bereketi de beraberinde getirecektir. Son 53 yıldır yağmayan kar, bu sene Cenabı Allah nasip etti. Son 30 yılın en soğuk günlerini yaşıyoruz. İlimizde pazar akşamı yoğun bir kar yağışı yaşandı. Kar yağışıyla birlikte ekiplerimiz sahada hazır bir şekilde çalışıyorlar. Şu anda 100 ekibimiz, 220 aracımız ve 400 personelimizle sahada yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kapalı yollarımızı yakinen takip ediyoruz. Kırsal mahallelerde sabah saatlerinde 80 yerleşim birimimize ulaşım noktasında sıkıntı yaşanırken şu an sayı 43’e düştü. İnşallah gün içerisinde kapalı yolumuz kalmaz diye düşünüyorum. Ekiplerimiz yoğun ve gayretli bir şekilde sürdürmekteler.  Malatyalı hemşerilerimiz müsterih olsun. Kar yağışını Malatya için bereket ve rahmet olarak değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım noktasında gidecekleri yerlere rahat gitmeleri sağlama noktasında gerekli tedbirleri Büyükşehir Belediyesi olarak aldık ve almaya da devam ediyoruz, uygulamalarımız da yoğun bir şekilde devam ediyor. Malatyalı hemşerilerimizin müsterih olmalarını diliyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Eyüp (2 yıl önce)
    Belediye başkanı neyin demesini verir. Bostanbasindan çarşı merkeze kadar olan cevreyoluna yoldaki çukurlardan dolayı arabayı nasıl kullanacağımızı şaşırdık. Bugün işten eve gelirken yolda cant kapağın çukura girmekten kırıldı. Yazıklar olsun hizmet anlayışınıza baskan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gurbet (2 yıl önce)
    Pazarı pazartesiye baglayan gece yagan kardan sonra.Tokiden aşagiya inemedik..hiç tuzlanmamisti.yollar bir karis buzdu.pazartesi bir ay once randevu alabildigim hastaneye godemedim.Simdi diyeceklerki ekiplerimiz sahada.Siruyorum biz yalanmi soyluyoruz .Ozaman belediyenin Fen isleri muduru bizahmet cikip kendi kontrol etsin.Çünkü ekipler calismiyor.tuzladik diyorlar tuzlamiyorlar.Ben baska birsey demiyorum.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • 1647416978 (2 yıl önce)Gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Icraat sıfır yapilan hicbir olumlu iş yok sadece algı var
    0
    0
    Yanıtla