SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 İlde Vatandaşları Dolandıran 14 Kişi Gözaltına Alındı

4 İlde Vatandaşları Dolandıran 14 Kişi Gözaltına Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Samsun merkezli Mersin, Adana ve Malatya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, internet üzerinden 18 kişiyi 4.6 milyon lira dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişiden 5'i adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, internet üzerinden ürün satışı, sazan sarmalı, araç kiralama, kapora alma ve benzeri yöntemlerle farklı illerde 18 vatandaşı toplamda 4 milyon 672 bin 167 TL dolandırarak haksız kazanç sağladığı iddiası edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Samsun polisi tarafından Samsun merkezli Mersin, Adana ve Malatya illerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Cuma günü sabaha karşı gerçekleştirilen operasyonda 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslara ait dijital materyallere el konuldu. 9 şüpheli ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Adana'da yakalan İ.G.(25) ve M.T.(23), Mersin'de yakalanan N.D.(28) ve T.D.(45) ile Samsun'da yakalanan S.K.(20) polisteki sorgulanmalarının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Samsun-İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 ay önce)
    Düzen bozuk her zaman her yerde dolandırılabiliriz. En iyisi al gülüm ver gülüm. Oda çoğu zaman mümkün olmuyor
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Al gülüme gerek yok. Dar ağacı tek çözümdür. Heleki devlet malına zarar veresin çalasın tek çözüm dar ağacıdır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • magdur (3 ay önce)
    Bende internet üzerinden dolandırıldım mahkemeye verdim ses yok ??
    %84
    %16
    Yanıtla