SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'nın Önündeki En Büyük Problem.."

0
Güncellendi - 2019-04-29 01:32:05
A- A+ PAYLAŞ

"MİLLETİMİZ OLMAZLARI DENEME ISRARINDA DEVAM EDİYOR!" Saadet Partisi (SP) Malatya Genişletilmiş İl Divan Toplantısı öncesinde çeşitli konulara ilişkin görüşlerini açıklayan İl Başkanı Osman Cemali Marasalı, ülkenin sorunlarına karşı çözümün Saadet Partisi olduğunu savundu.

31 Mart seçimlerinde partisinin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı; "31 Mart seçimlerinin yapıldığı ve akabindeki yansımaların yoğun olarak yaşandığı bir seçim dönemini geçirdik. '31 Mart seçimlerinin tek bir izahatını yap' derseniz aklımıza gelen husus şudur ki, aziz milletimiz yıllardan bu yana olduğu gibi, olmazları deneme konusundaki ısrarında devam etmektedir. Bu ısrarının hayırlı sonuçlar getirmesini niyaz ediyoruz. 50 senedir hayırla sonuçlanmadı, umarım 51. sene de hayırla sonuçlanır. Ve ülkemizi gerçek sorunu olan işsizlik, ekonomi, dış politika, eğitim gibi konularda milletin önünü açacak ve Türkiye'yi refaha ulaştıracak atılımları görürüz. Bu seçim basının yalanlarıyla, iktidarın algısı, iftiralarıyla, tarihe kazınmış zorlu bir seçimdi. Seçimlerde kullanılan ayrıştırıcı, ötekileştirici dil maalesef, Pütürge'mizde iki can aldı. Akabinde şehit cenazesinde ana muhalefet partisinin lideri, linç girişimine maruz kaldı. Bu gidişat Türkiye'ye pahalı patlayacak gibi görünürken, maalesef iktidarda bulunan kardeşlerimiz ve onların hiç bir etik tanımayan ortakları, yangına körükle gitmekte, ekonomik olarak sıkıntıya düşen iktidarın milliyetçi, ayrıştırıcı söylemlerle ayakta durması ve koltuğunun bekasını sağlamaya yönelik dili devam ettirdiklerini görüyoruz" dedi.

"ÇÖZÜM BİZDE"

'Ekonomik sıkıntıları ve işsizliği yenebilecek tek parti Saadet Partisidir' diyen Marasalı; "Konkordatoların iptal edilmesi, iflas ertelemelerin zorlaştırılması ülkenin iyiye gittiğine delalet etmiyor. Her gün bir firmamız maalesef ödeme zorluğu içerisine düşüp, kepenk kapatıyor. Türkiye nüfusunun yüzde 1'ini oluşturan Malatya'mız, Türkiye'deki 4 milyon 660 bin işsizin yüzde 1'inden pay alıyor. Külfet olan işsizlikte yüzde 1'i bize reva görüyorlar, ama kamu kaynaklarının paylaştırılması konusuna gelindiğinde nüfusunun yüzde 1'ini oluşturmamıza rağmen, sadece yüzde 0.4 oranında bize para aktarıyorlar. Malatya'nın önündeki en büyük problem bizce budur. Acilen nüfusunun yüzde 1'ini oluşturduğumuz gibi, İşsiz nüfusun yüzde 1'ine sahip olduğumuz gibi kamu kaynaklarından ve merkezi hükümetten yüzde 1 oranında pay almak istiyoruz. 4 milyon 660 bin ile işsizimize iş bulmak amacıyla nasıl mücadele edilecek. Bu konu ile ilgili herhangi bir çözüm önerisine, ne iktidardan, ne de milletin muhalefet görevi verdiği muhalefet partilerinden duymamaktayız. İkisini de ortak görüşü, üç kağıt ekonomisinden yana. Biz sizden daha iyi borç alırız, hayır efendim biz sizden daha iyi borç alırız tartışmasını yapıyorlar. Türkiye'de işsizlikle mücadeleyi önemseyen ve çözüm önerisi getirecek tek parti Saadet Partisidir" şeklinde konuştu.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    ülkemizin önündeki en büyük problem de sizssiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet hanifi (5 yıl önce)
    Saadet Partisi'ni onurlu dik duruşundan dolayı tebrik ediyorum. Tarih sizin bu destansı mücadelenizi de yazacaktır .
    0
    0
    Yanıtla
  • Gunduz bey (5 yıl önce)
    Sesli güldüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Seçimi ezici farkla kaybedip, tekrardan önüne iki satır yazı alıp nasıl milleti eleştirir anlamış değilim!!!! MİLLET size güvenmiyor kardeşim açık ve net...
    0
    0
    Yanıtla
  • hayrullah (5 yıl önce)
    sana yıllardır anlatıyorlar sen anlıyormusun da mustafa canbay a nasıl dil uzatmaya cürret ediyorsun hadsiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye mustafa CANBAYY şeyh veya peygamber mi ??
    0
    0
    Yanıtla
  • hayrullah (5 yıl önce)Cancan isimli kullanıcı yorumuna
    yok peygamber değil senin o maşanı tutanlar gibi kendilerini dünya da ki tek adammış gibi görenlerden değil adam gibi adam olduğu için mütevazi adamda yani İNSANLIK var batırdınız milleti hal bize dil uzatıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    malesef ayırımcılığın açık açık yapıldığı hatta ramazan yardımlarında bile taraf gözelitdiği bir grup. parti imzalı kartla gelen 100-150 tl lik gıda yardımı,bilmem kim hoca cemaatinden gelenin selamı 100-150 tl gıda paketi,öte yandan ihtiyacı olmayan kimsesiz vatandaşın gelmesi ile 1 tl ekmek parası...ama seçim zamanı o gün ölenlerin tamamının cenaze ve mevlütlerinde boy gösterme ve baş sağlığı ziyaretleri...yazık erbakan hocamızın onca emeğine..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (5 yıl önce)
    Yeter artık bu insanları kandıramayacaksınız. Ne olduğunuzu gözü olan herkes görüyor. Kimin safında olduğunuzuda... İnsanlar aptal değil, istisnalar dışında...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil Saygıner (5 yıl önce)
    Sizin devriniz 1997 de bitti. Kabul edin. Halk size teveccüh göstermiyor, göstermeyecek. Millet işte görsün diye kendi kendinize toplantılar yapıp, basın açıklamasında bulunuyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Bu yanındaki adamda nezaman görsem telefonla oynuyor yanındaki adamın dinlemiyor seni
    0
    0
    Yanıtla