SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'nın Trafik Kurallarına Uyan Kent Olması Yolunda Adımlar Atmaktayız"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için “Trafik ve İlk Yardım Haftası” ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Er mesajında şu ifadelere yer verdi. 

"Her yıl Mayıs ayının ilk haftasını Trafik ve İlk Yardım Haftası olarak kutlamanın öneminin farkındayız. Ülkemizin dört bir yanında trafik ve ilk yardım bilincinin geliştirilmesi, yaşamlarımızı güvence altına almak adına hayati bir konudur. Başta kendi can güvenliğimiz olmak üzere, diğer vatandaşların da güvenliğini sağlamak için trafik kurallarına titizlikle uymalıyız. 

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza küçük yaştan itibaren trafik ve ilkyardım eğitimi verilmek suretiyle kurallara uyma alışkanlığını kazandırmak, gelecekte trafik kurallarını özümsemiş, bilinçli bireylerden oluşan çağdaş bir trafik ortamını oluşturmanın sorumluluğu içerisindeyiz. 

Trafik kurallarına uymak bir vatandaşlık görevi ile birlikte, birbirimize olan sevgi ve saygının en önemli göstergesidir. Trafikte hoşgörü ve saygı çerçevesinde hareket etmek, toplum olarak daha güvenli bir ortam oluşturmamıza katkı sağlamaktadır. 

Malatya'mızda, karayolları trafik güvenliği konusunda Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, ilçe belediyelerimiz ve Karayolları ekiplerimiz tarafından titizlikle çalışmalar yürütülmektedir. Bu çalışmalarla, Malatya’nın trafik kurallarına uyan bir kent olması yolunda önemli adımlar atmaktayız.  

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Malatya halkını trafik kurallarına daha fazla dikkat etmeye ve birbirimize saygıyla yaklaşmaya davet ediyorum. Kazasız günler ve güvenli sürüşler diliyor, vatandaşlarımızın ve görevlilerimizin Trafik ve İlk Yardım Haftası’nı kutluyorum” 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Porgalı (2 hafta önce)
    Trafikte sevgi ve saygı bitmiş.İnsanlar tahammülsüz.Patlamaya hazır bomba gibiler.Depremden sonrada iyice zıvanadan çıktık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Boran (2 hafta önce)
    Tabiki kuzey kuşak cevreyolundan anlaşılıyor emin adımlarınız...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (2 hafta önce)
    Malatya'da trafik var mı diye soralım. Her taraf park olmuş, fuzuli CAD. Bisiklysatan bir yer var adam kaldırımı bırakın anayolun yarısını işgal etmiş. Ben 58 yaşındayım ,daha bir zabıtanın el arabacılar hariç bir esnafa ceza yazdığına şahit olmadım. Nar çiçeği lokantası önündeki kaldırıma küçük araçlar park ediyor, nerede zabıta. Polis kaldırıma park eden araçlara ceza yazamıyor. Malatya'da deprem oldu deprem ile beraber insanlık, yardımlaşma vb degerleri de öldürdük.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • O fuzulideki muhtar. O yüzden karışan yok ona kardeş ne yazık ki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (2 hafta önce)
    Kapalı çarşı çevresi düzensiz park yapan sürücüler yayalar kaldırımda yürüyemiyor sorunu çözün İç çamaşır satan dükkanlar kaldırıma tezgah açıyorlar şehir yoneticileri bakıp geçiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 hafta önce)
    Sayın başkan siz önce üzerinize düşen istasyon kavşağına alt geçit ve köprülü kavşak yapın sonra biz dikkat edelim. Kimin nereye gideceği belli değil 10 şerit herkes sağa sola kaçışıyor özellikle yolu bilmeyen farklı illere giden, bu yolu geçiş güzergahı olarak kullanan malatyaya yabancı vatandaşlar kazaya sebebiyet veriyor her gün bugünde ölmedik diye eve gidiyoruz çözüm bulun artık birine birşey olmadan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt44 (2 hafta önce)
    Çok uygun adımlar atılıyor, orta refüjsüz yollar hint filmleri seti
    %100
    %0
    Yanıtla