SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'nın Yüz Akı Olacak"

0
Güncellendi - 2019-03-16 04:40:21
A- A+ PAYLAŞ

  • Büyükşehir Belediyesi, Tecde’yi Maşti kavşağına bağlayan 3.3 kilometre uzunluğunda, 50 metre genişliğindeki Yüzakı Caddesindeki çalışmalarını etap etap yapıyor

2018 yılı içerisinde 26 cadde ve sokağı rehabilite ederek yaşanabilir mekanlar haline getiren Büyükşehir Belediyesi, birkaç ay önce düzenleme çalışmalarına başladığı Yüzakı Bulvarında çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.

Tecde’yi Maşti kavşağına bağlayan 3.3 kilometre uzunluğunda, 50 metre genişliğindeki Yüzakı Caddesindeki çalışmalarını etap etap yapan Büyükşehir Belediyesi 1.1 kilometrelik bölümde çalışıyor.

Çalışmalar kapsamında kaldırımlar, yollar ve aydınlatma çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 1.5 metre genişliğinde çift taraflı bisiklet yolları, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları ise devam ediyor. Caddeyi ortadan ikiye ayıran 10 metre genişliğindeki refüj çalışmaları da yine devam ediyor. Yeşil alan olarak planlanan refüj Malatya’nın en büyük yeşil refüjü olacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yüzakı Bulvarının, Güney Kuşak yolunun bağlantı yollarından biri olduğunu ve çevre yolu batı trafiğini rahatlattığını belirten Başkan Hacı Uğur Polat, “2018 yılı içerisinde 26 cadde ve sokağı Malatya’ya yakışır hale getirdik. Malatya’nın en büyük ve düz caddelerinden biri olan Yüzakı Bulvarını etaplar halinde yapıyoruz. 3.3 kilometre uzunluğundaki caddemizin 1.1 kilometrelik etabını tamamlamak üzereyiz. Geriye kalan 2.2 kilometrelik bölümde yolun ortasında kalan yapıların yıkımını geçtiğimiz aylarda yapmıştık. Şuan o bölümde altyapı çalışmaları yapıyoruz. Çalışmaların tamamı bittiğinde Malatya kent içi trafiği daha da rahatlayacak. Yüzakı Bulvarı Malatya’nın yüzakı olacak. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Emeği geçenlere tşk edr.Peki Topsöğüt de Doğal Gaz Projesi için neden İmar Yoktur Hala daha neyi bekliyorlar yapmayacaksa Topsöğüt de o zaman kendi başına ayrı bir Malatyanın Kazası olsun Yeşilyurt dan ayrılsın ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çukur (5 yıl önce)
    14 yıldan beri tokide oturuyoruz ve anayol bir kez olsun adam akıllı asfaltlanmadı.Tokinin teslim ettiği gibi duruyor. Kış aylarında altyapı yapıyoruz diye heryeri eşip üstünkörü kapattılar kötü olan yolları daha da mahvettiler Köstebek yuvası yol yüzünden ne araba ne de insan dayanıyor. Elit bölgelerde jilet gibi asfalt, 100 çeşit lamba oluyor ama benden yüzlerce lira belediyeye vergi kesiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Örnekli Abuzer (5 yıl önce)
    Bu bölgede oturup Toki de çalışan biri olarak yazıyorum. Binlerce insanın yaşadığı toki bölgesi neden üvey evlat muamelesi görüyor. Yollar berbat,insanların yürüyüş yapacağı ,çağaların eglenecegi bi park bile yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Malatya ya bakım çok kısır çalışmaları bir akp li olarak beğenmiyorum başkanlar seçim zamanı insanları dinliyor başka sorun ile ilgilenmiyor lar bunların yüzünden parti den soğuduk....
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    *Malatya'nın en verimli , düzgün tarım yapılacak arazilerini ve bahçelerine yok etmişler, beton yığınları dikmişler şimdi Malatya'nın en yeşil refüjünü yaptık diyorlar. *Birde proje incelerken çekilen fotoğraflar baya basit ve klasik oluyor, her yerde aynı pozlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Tokinin yollarıda malatyanin yüzkarası olarak geçecek heryer köstebek yuvası araçlarımız parcalaniyo o yolu çıkıp inmekten
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (5 yıl önce)
    EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. ÇOK GÜZEL BİR HİZMET. GÜZEL ŞEYLERI TAKDİR ETMEK ERDEMLİ İNSANLARIN İŞİDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Malatya haber Yüzakı bulvarı değil Yüz karası yapılan alt yapıda ne haber su borusu 30 santim elektirik ha keza doğal gaz telecom berbat Maşallah belediye kavşakları iptal etmiş sen dersinki otoban veya Duble yol ya lütfen biraz itina gösterelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin (5 yıl önce)
    Malatya'da, park ve yollarda çok gereksiz ve de gösterişli IŞIKLANDIRMA var. Bu İSRAFIN VE FAKİR FUKARADAN ALINAN PAYIN HESABI YAKAR, . İHTİYACA VE DE SADELİĞE DİKKAT EDİN EY YETKİLİLER... Kolay Gelsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Yol 50 metre inşallah yolun ortasına su yolu yapmak yerine ileriki yılları düşünüp üçer şerit yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (5 yıl önce)
    Zamanın belediye başkanı sayın Mehmet Yaşar Çerçinin ve ekibinin rant hesabı hesabı olmadığı için yol böyle kendileri gibi düzgün çıktı herhalde....!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44ahmet44 (5 yıl önce)
    umarız yüzakına yüz ışık koymazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Emeği geçenleri kutlarım. Çok güzel bir yol. Keşke Bostanbaşı ve Fahrettin Kayan yolları da böyle olsaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Orayıda batırırlar. Tam raylı ulaşım yapılacak yer. Ama nerede bunlarda o kafa.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    GÖRÜNÜŞE GÖRE SEN BAYAĞI ZEKİ BİRİNE BENZİYORSUN AMA?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sendeki kafadan istiyorum 3 km lik yola nasıl raylı sitem olur
    0
    0
    Yanıtla