SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyaspor İle Kıyaslanmayacak"

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, her şeyi Fenerbahçe için yapacaklarını ifade ederken, antrenmanlarda duran top çalıştıklarını ve bunun futbolda çok önemli bir faktör olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, kendisi için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe’de 4 sene forma giydiğini belirten Bulut, “Şu an teknik direktör olarak karşınızdayım. Onunun mutluluğunu yaşıyorum. Beni bu göreve layık gören başta başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz olmak üzere kendilerine teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce geleceksem de burada neler beklediğinin farkındaydım. Alanyaspor ve Malatyaspor ile kesinlikle kıyaslanmayacak. Camianın, taraftarın, etrafımızdaki aile dostlarımız olsun bizimle buraya gelip yapmak istediklerimiz ortada. Ben ve ekibim, sportif direktörümüz ve futbolcularımızın tek bir hedefi var. 29 şampiyonluğu camiaya yaşatmak. İnşallah bu bize nasip olur. Bu kolay olmayacak. Herkesin sezon başında kamp döneminde neler konuşuldu, neler konuşuyor. Kısa bir süreç içerisinde her şeyi toparlamamız gerekiyordu. Buna normalde 7-8 haftalık bir süreç oluyor normalde. Sadece 4 haftamız vardı. Her hafta yeni topçular gelip ayrılanlar oluyordu. Ama Allah’a şükürler olsun ilk 6 haftada güzel bir gidişat var. Ufak tefek eksiklikler var evet ama bunları önümüzdeki haftalarda gidereceğiz. İstediğimiz futbolu birkaç hafta içerisinde yansıtacağız. Hücum anlamında yakaladığımız pozisyonlar iyiye gidiyor ama ufak tefek bireysel hatalar oluyor savunmada. Üzerine koyarak gidiyoruz baktığımızda. Önümüzde bir Antalya maçı var. Milli maç arasından sonra biraz daha üzerine koymuş bir Fenerbahçe izlettirmek istiyoruz. Bu iş daha önce Emre’nin söylediği gibi ben değil biz olarak yola çıktık ve biz olarak hep birlikte başarmak istiyoruz. İnşallah sezon sonunda bunu başaracağız” dedi.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız