SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kafilesine Saldırı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, Pazar günü Samsunspor'la oynayacağı maç öncesinde gerginlikler yaşandığı, Cuma gecesi kafileyi taşıyan otobüsün bir grup tarafından taşlanarak camının kırıldığı, Cumartesi günkü antrenmanda ise 200 polisin Malatyaspor'u koruma altına aldığı bildirildi.

OTOBÜS TAŞLANDI..
Geçtiğimiz sezon Süper Ligden düşmeme mücadelesi veren, ancak başarılı olamayan iki takımın Malatya'da oynadığı maçta da gerginlikler yaşanmıştı. Lig A'da yeralan iki takımın bu sezon Samsun'da oynayacakları ilk maç öncesinde "gerginlik" sinyalleri alınınca, Samsun Emniyetinin "Malatya'dan taraftar gelmemesi" isteğini, Samsunspor Kulübü yetkilileri Malatyaspor Kulübü'ne iletmiş, Malatyaspor Kulübü de buna olumlu yanıt vermişti.

Pazar günü oynanacak maç için Cuma günü İstanbul üzerinden uçakla Samsun'a giden Malatyaspor kafilesini, havaalanından konakladığı Büyük Samsun Oteli'ne götüren otobüsün bir grup tarafından taşlandığı, otobüsün arka camının kırıldığı, kaportasında hasar meydana geldiği, ancak herhangi bir yaralanmanın olmadığı öğrenildi. Bu olayın ardından, Malatyaspor'un kaldığı otelde güvenlik önlemleri artırıldı.

Malatyaspor Kafile Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ali Cici ise, TV Malatya'nın akşam haberleri spor bültenine telefonla bağlanarak, yaşadıklarını "Çarşamba Havaalanından şehir merkezine giderken, yolda eskort ve güvenliğe rağmen, kenardan atılan taşlarla aracımızın camı kırıldı. Kaportada ve aynalarda hasar meydan geldi. Görülmeyen bir yerden atıldı. Büyük bir olay değil. Bugünkü antrenmana Malatyaspor otobüsüyle değil, polis araçlarıyla götürüldü. Burada yerel basının müthiş bir şekilde şehri geriyor. Geçen yılki maçta Malatya’da taraftarların satırlarla doğrandığını, taraftarların yaralandığını, otobüslerin tahrip edildiğini yazmışlar. Bugün herhangi bir tatsız olay yaşanmadı. Otelin her tarafı çevik kuvvetle.. Antrenmana giderken her adım başı polis.. Sanki buraya savaşa gelmişiz gibi bir manzara.. Bunu sanki biraz da baskı olsun diye bilinçli yapıyorlar gibi.." sözleriyle anlattı.

200 POLİS ÖNLEM ALDI..
Geçen yıl oynan Malatyaspor-Samsunspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Malatyaspor'un, Cumartesi günü Samsun'da yaptığı idmanda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Büyük Samsun Oteli'nden Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ne Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne ait midibüsle gelen Malatyaspor'u, idman sahasında Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Önleyici Hizmetler ekibinden yaklaşık 200 polis korudu.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yaklaşık bir saat çalışan Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu, kısa pas, kültür fizik ve çift kale maç yaptı. Sarı-kırmızılı ekip daha sonra yine polis otobüsü ile kaldığı otele gitti.

SERKAN VE BÜLENT OYNAYABİLECEK..
Bu arada, Malatyaspor'un son çalışmasının ardından, hafif sakatlıkları bulunan Serkan Bensol ve Bülent Akın'ın oynayabilecek durumda oldukları bildirildi.

19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı; Halis Özkahya, Ali Saygın Ögel, Tarık Ongun, 4. Hakem Hasan Küpeli'den oluşan hakem kadrosu yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız