SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Teklif Götürdü

A- A+ PAYLAŞ

Fahrettin Ömeroviç'in, yeni dönemde Ankaraspor'la anlaşan Aykut Kocaman'ın yardımcısı olarak bu kulüpte görev yapmak üzere Malatyaspor'dan ayrılmasının ardından İlhan Kavuk başkanlığındaki yönetim teknik direktör sorununu öncelikle çözmek için girişimlere başladı. İlk olarak Boluspor'un teknik direktörü Serhat Güller (fotoğraftaki) ile görüşüldüğü bildirildi.

Önceki sezon İnegölspor'da görev yapan, geçtiğimiz sezon geldiği Boluspor'a play-off finali oynatan Güller'e, Malatyaspor'un dışında Adanaspor, Sakaryaspor ve Diyarbakırspor kulüplerinin de talip oldukları, ancak Boluspor'la bir yıllık sözleşmesi daha bulunan genç teknik adamın, Boluspor'un önümüzdeki günlerde yapılacak kongresini beklediği bildirildi.

Güller, TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'la yaptığı görüşmede, hedefleri olan bir takımda görev yapmak istediğini, ancak öncelikle Boluspor'la sözleşmesinin devam ettiğini, kongrede gelecek yönetimle görüşüp kararını vereceğini bildirdi. Boluspor'un Malatyaspor'la deplasmanda oynadığı maçta Malatya'dan etkilendiğini belirten genç teknik adamın, bu görüşlerini başkan Kavuk'a da ilettiği öğrenildi.

Malatyaspor'un, Güller dışındaki bazı alternatif isimler üzerinde de durduğu belirtilirken, Futbol Federasyonu Mali Kongresi için Ankara'da bulunan başkan Kavuk'un bazı görüşmeler yapacağı da haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız