SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyaspor'a Geçmiş Olsun Diyorum"

0
Güncellendi - 2020-02-23 18:18:42
A- A+ PAYLAŞ

Fraport-TAV Antalyaspor’un teknik direktörü Tamer Tuna zor bir maç oynadıklarını ifade etti.

Her iki takım için de kritik haftaların olduğu bir dönemden geçtiklerini anlatan Tuna, "Düşme adayı bu kadar takım varken aralarından sıyrılmak bu müsabakalarla oluyor. Bizim bazı eksik yönlerimiz de onların en önemli gücüydü. Oyuna golle başladık bu güzeldi ama hem 29. dakikada gol yeyip, 30. dakikada Sinan Gümüş'ün oyundan atılması bizim için birçok değişime gitti. 70 dakikayı 10 kişi oynayıp buradan kazanarak ayrılmak güzel. Oyuncularımın 10 kişi kaldıktan sonraki mücadelesi, ortaya koydukları o yardım, bitiş düdüğüne kadar o motivasyonları, konsantrasyonları inanılmazdı, onları tebrik ediyorum. Malatya'nın ceza sahası içerisine çok geleceğini biliyorduk. Ceza sahası içinde topla buluşturduğumuzdaki hem reaksiyonum he de oradaki pozisyon alışlarımız harikaydı. Bu anlamda takımımı yine tebrik ediyorum. Bazı maçlar tekrar hayat ve nefes olur size bugün öyle bir gün yaşadık. Tekrar tebrik ediyorum, Malatyaspor'a da geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • AHMET (4 yıl önce)
    tamer hoca asıl sana geçmiş olsun.siz bu oyunla bu ligde kalamazsınız.hadi size güle güle yahoooviç sizi kurtaramayacak.Bir tahmin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Merhaba ptt 1 lig biz geldik adil gevrek istifa etmeden bu takım bu ligde kalamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik (4 yıl önce)
    İyi oynayan kazanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Sayın başkanımız tüm malatya gönüllilerini üzmüştür çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Bu adam da başımıza teknik direktör oldu çıktı da ona yanıyorum ya...
    0
    0
    Yanıtla
  • vaizinoğlu ,Adil gevrek ten başkan oluyorda,Futbolun içinden gelen Beşiktaşın yardımcı teknik direktörü Tamer Tunadan hoca olması mı?tuhafına geldi..Üstelik ligin dibindeki takıma geldi.Buradan Üç puanıda aldı gitti.Tuhaf biri varsa o da sensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (4 yıl önce)
    eline kına yak
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (4 yıl önce)
    Golcü futbolcular gidince olacağı bu Adem. Gülemre. Alex. Yahoviç bizim kalemize gol attılar çok üzgünüm iyi bir Teknik Drektör. Drektör alınması lazım
    0
    0
    Yanıtla