SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ İle Yatırımları Görüştü

0
Güncellendi - 2020-05-29 01:33:25
MASKİ İle Yatırımları Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Başkan Yardımcılarından Eyüp Sağlam ve Zafer Kırçuval ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ı ziyaret etti. Ağırlıklı olarak MASKİ’nin Battalgazi’ye yapacağı yatırımlar ve çalışmaların konuşulduğu ziyarette açıklamada bulunan Başkan Güder, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin bölgemize yapacağı yatırımlar hususunda görüş alışverişinde bulunarak ve acil olarak yapılacak çalışmaları genel müdürümüze ilettik” dedi.

“MALATYA’MIZ İÇİN PLANLAMIŞ OLDUĞUMUZ ÇOK SAYIDA YATIRIMLAR VAR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, “Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde sıkıntılı bir süreçten geçti. Bu süreç zarfında gerçekten yorulduk. Böyle ziyaretler de bizlere moral oluyor. İleriki günlerde kurumumuz adına çok işimiz var. Şuan yoğun çalışıyoruz. Belediye başkanımız ve arkadaşlarımızla birlikte Malatya’mız için planlamış olduğumuz çok sayıda yatırımlar var. Bunları belli bir düzen içerisinde toparlayarak vatandaşımızın hizmetine sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Battalgazi Belediye Başkanımıza ve Başkan yardımcılarımıza yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“YATIRIMLARIMIZI KOORDİNELİ OLARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Battalgazi bölgesi için yapılacak acil yatırımlar konusunda bilgi alışverişinde bulunduklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Tüm Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de ve Malatya’mızda bu pandemi sürecini yaşadık. İnşallah umut ediyoruz ki bu süreç kısa zamanda sonuçlanır ve sağlıklı günlere hep birlikte gireriz. Korona salgını bir taraftan devam ederken yaşamda devam ediyor. Bizlerin hizmet üretmeye devam etmemiz lazım. Yaşadığımız pandemi süreci ve daha sonra yaşadığımız Ramazan Bayram’ı süreci çalışmalarımızı bir nebzede olsa sekteye uğratmış oldu. Bugün ise MASKİ Genel Müdürümüzü Bayramdan sonra Battalgazi Bölgemize yapılacak olan çalışmalarla ilgili ziyaret ettik. Bu yatırımlarla Battalgazimizin önümüzdeki orta vadede sorunlarına hizmet üretmiş olacağız. Battalgazi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla koordinasyon halinde vatandaşımıza hizmet vermek için gece gündüz demeden tüm zorlukları aşıp hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmek için gayret sarf ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. Her şeye rağmen hizmetlerimizi vatandaşlarla onların rahat ve kaliteli yaşamına katkı sunacak hizmet etmek bizim birinci önceliğimizdir. Özellikle bayram sürecinin sona ermesiyle birlikte MASKİ’mizin Battalgazi bölgemize yapacağı yatırımlar hususunda müdürümüz ile görüş alışverişinde bulunduk ve acil olarak yapılmayı bekleyen çalışmaları kendisine ilettik. İnşallah çalışmalarımızı MASKİ ile birlikte koordineli olarak devam ettireceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyam (3 yıl önce)
    battalgazi bld başkanı göreve geldikten sonra kendi projesi olan ne işi yapmış battalgazi bölgesinde önceliği şehir merkezi olan bir ilçeye bir çivi çakmışmı acaba
    0
    0
    Yanıtla