SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Rakibini Set Vermeden Yendi

0
Güncellendi - 2020-10-25 16:34:28
MBB Rakibini Set Vermeden Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda 3.hafta müsabakasında Malatya Büyükşehir Belediyespor evinde Hatay ekibi Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor’u 3-0 yendi.

Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Hüseyin Okumuş ile yardımcı hakem Eyyüp Şahin yönetti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor parkeye Aydın Güler, Kyrylo Klochko, Alican Dündar, Emre Makinacı, Turgay Doğan ve Fatih Gündoğdu ile çıktı. Erzin Yeşilkentspor ise Rıdvan Karataş, Selçuk Yücedağ, Barış Bıyıklı, Mutlu Emre Karakılçık, Hür Tatlıcı ve Gökay Özşahan ile çıktı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor müsabakanın ilk setine iyi başladı. İlk bölümde karşılıklı sayılar üretilirken oyuna ağırlığını koyan Malatya ekibi teknik molaya 12-7 üstün gitti.

Erzin Yeşilkentspor teknik mola dönüşü 2 sayı buldu ve durumu 12-9’a getirdi. Sonrasında oyunu dengeleyen Hatay temsilcisi skoru 17-17’ye getirmeyi başardı.

Oyunun son bölümü büyük bir heyecana sahne oldu. Üst üste sayılar bulan Malatya Büyükşehir Belediyespor skoru 20-17’ye getirdi. Erzin Yeşilkent üst üste sayılara skoru 22-21’e getirdi umutlandı ancak Malatya Büyükşehir Belediyespor son bölüme ağırlığını koyarak seti 25-22 kazanarak, müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci setine de iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ilk bölümde 4-1’lik üstünlük yakaladı. Erzin Yeşilkent skoru eritmeye çalışsa da Malatya Büyükşehir Belediyespor skoru 9-5’e getirdi. Farkı 6’ya kadar yükselten Malatya Büyükşehir Belediyespor teknik molaya 12-6 üstün gitti.

Teknik mola dönüşünde de hız kesmeyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, skoru 18-9’a getirdi ve farkı 9 sayıya çıkarttı. Sonraki bölümde üst üste 3 sayı bulan Erzin Yeşilkentspor skoru 18-12’ye taşıdı. Oyunun son bölümünde farkın erimesine izin vermeyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, seti 25-19 kazandı ve müsabakada durumu 2-0’a getirdi.

Müsabakanın üçüncü setine sayıyla başlayan taraf Erzin Yeşilkentspor oldu. Hatay temsilcisi oyunun ilk bölümlerinde 3-0’lık bir üstünlük yakaladı. Sonrasında oyuna üstünlüğünü koyan Malatya Büyükşehir Belediyespor, üst üste sayılar üretti ve 7-5’lik üstünlüğü yakaladı. Erzin Yeşilkent üst üste 2 sayı buldu ve skoru eşitledi (7-7). 7-7’den sonra üst üste sayılar bulan Malatya Büyükşehir Belediyespor skoru 9-7’ye getirdi. Erzin Yeşilkentspor sonrasında skoru 11-11’e getirse de Malatya Büyükşehir Belediyespor teknik molaya 12-11 üstün gitti.

Teknik moladan sayıyla dönen Erzin Yeşilkentspor 12-12’lik eşitliği yakaladı. Hatay ekibi 14-13 öne geçen taraf olurken, Malatya Büyükşehir Belediyespor sonrasında bir kez daha öne geçti (15-14). Müsabakanın sonraki bölümünde iki takımda karşılıklı sayılar üretti. Son bölümde 21-19 üstünlüğü yakalayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, farkı iyice açtı ve seti 25-20 üstün tamamlayarak, müsabakayı 3-0 kazandı.

1.set: 25-22 Malatya Büyükşehir Belediyespor

2.set: 25-19 Malatya Büyükşehir Belediyespor

3.set: 25-20 Malatya Büyükşehir Belediyespor

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Tebrikler takım, Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla