SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Bir Üst Tura Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Şanlıurfa (3.Grup) Grubu’nda mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Nusaybin ekibi ile oynadığı maçta yenilmesine rağmen grubu birinci sırada tamamlayarak, bir üst tura çıktı.

TFF 3.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda 3.Grup’ta yer aldı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta oynadığı ilk 3 karşılaşmayı kazanarak, son maça kalmadan grubu birinci sırada tamamlamayı garantiledi. 

Türkiye Futbol Şampiyonası’nda 3.Grup’ta yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, daha önce oynadığı iki karşılaşmada Amed Sportif Faaliyetler Kulübünü 3-1, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Kulübü ise 4-0 mağlup ederek, grup birinciliği adına önemli bir avantaj yakalamıştı. Grup’taki üçüncü maçında, Yenice 2 nolu sahada Diyarbakır ekibi Makamspor ile karşılaşan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 7-1 kazandı ve 3’te 3 yaparak grup birinciliğini garantiledi. Malatya ekibi, yedek ağırlıklı çıktığı son karşılaşmada Nusaybin Gençlik ve Spor Kulübü’ne 2-1 mağlup oldu ancak gruptan birinci çıktı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda futbolcuların iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, üst tura çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

İyi bir futbolcu kadrosuna sahip olduklarını dile getiren Çelebi, “Takım olarak kurulduğumuz günden buyana altyapıya büyük önem veriyoruz. Ligler sona erse bile altyapıdaki faaliyetlerimiz yıl boyu devam ediyor. Bunun meyvelerini de yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Bu yıl Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’na iddialı başladık. Şanlıurfa Grubu’nda iyi bir mücadele ortaya koyduk ve gurubu zirvede tamamladık” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız