SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK'nın Grubu Belli Oluyor

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün mücadele edeceği grup, 17 Ekim’de gerçekleştirilecek olan kura çekimiyle belli olacak.

Başvurularını gerçekleştiren 85 kulüp, 2018-2019 sezonunda Kadınlar 3. Ligi'nde yer alma hakkını elde etti. 6 takımlı 10, 5 takımlı 5 olmak üzere toplam 15 grupta gerçekleştirilecek çift devre lig usulü müsabakalar sonrasında gruplarında ilk 2 sırayı alan 30 ve en iyi 3.ler arasında yer alan 2 takım olmak üzere toplam 32 takım play-off mücadelesi verecek.

Kadınlar 3. Ligi ilk hafta müsabakaları 17-18 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2018-2019 Kadın Futbol Ligleri Müsabaka statüsü gereği sezon sonunda ilk 3 sırada yer alan takımlar 2019-2020 sezonunda Kadınlar 2.Ligi'nde yer almaya hak kazanacak.

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig ekibi Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Başkanı Doğan Çelebi, yeni sezon hazırlıklarının yoğun tempoda devam ettiğini belirtti.

Çelebi, sezon öncesi yaşadıkları sıkıntıları geride bıraktıklarını kaydederek, “Sezon başında takımı kapatma noktasına geldik ancak sporcularımızın durumlarını göz önünde bulundurarak, devam etme kararı aldık. Kendi imkanlarımızla takımı bir yerlere getirmek için çabalıyoruz. Kurulduğumuz günden buyana sıkıntılarla lige girip, Malatya'mızı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Takımımızda oynayan birçok oyuncu üniversiteyi kazandı. Futbol oynamalarının karşılığını en iyi şekilde alıyorlar. Bu sezon kapanma noktasına geldik ancak sporcularımızın durumları nedeniyle ligde yer alacağız. Hedefimiz ligde Malatya’mızı en güzel şekilde temsil etmek olacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız