SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Meğer Lige 'Üst ve Alt Çizgi' İlk Hafta Malatya'da Çizilmiş!

Meğer Lige 'Üst ve Alt Çizgi' İlk Hafta Malatya'da Çizilmiş!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde, Yeni Malatyaspor'un bir alt lige düştüğü 2021- 2022 futbol sezonu sona ererken, o sezonunun 16 Ağustos 2021'de Malatya'da oynanan ilk hafta maçı, adeta ligin şampiyonu ve en alttaki takımının altına çizgi çeken maç oldu. O maçta, Malatya'da Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup eden Trabzonspor ilk haftayı lider tamamlarken, hezimete uğrayan Yeni Malatyaspor ise ligin en altında, 20. sırada bitirmişti.

Sezonun, süper ligin puan cetvelinin 'en üst ve en alt çizgisi'nin çizildiği anlaşılan ilk hafta maçındaki sonucu, malatyahaber.com "Sezonun İlk Maçında HEZİMET!. 1-5" başlığıyla vermişti.

İsabetsiz ve yetersiz teknik direktör ve futbolcu tercihleri nedeniyle 5 sezon kaldığı süper lige veda eden Yeni Malatyaspor'un, Trabzonspor karşısında hezimete uğradığı maçla ilgili haberin, malatyahaber.com'daki giriş bölümü, adeta gelecekteki tehlikenin habercisi gibi olurken, bu ve benzeri göstergeler, Adil Gevrek başkanlığındaki yönetim (!) ile kulübün bu durumuna müdahale edebilecek yerel yöneticiler tarafından farkedilemedi.

5-1'lik maçın malatyahaber.com'daki girişi şöyleydi:

"Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sezonun kendi sahasında oynadığı ilk maçında Trabzonspor karşısında hezimete uğradı:1-5 Hazırlık dönemini iyi geçirmediği anlaşılan ve bu arada, alt liglerden yaptığı futbolcu transferleri nedeniyle taraftarların heyecanını sezon başında söndüren Yeni Malatyaspor, Trabzon karşısında oyun tutturamadı. İki golü VAR incelemesiyle sayılmayan Yeni Malatyaspor'da, maç kadrosundaki düşük performanslı oyuncular, 'daha düşük' performanslı tecrübesiz, 2'si de geçen yılın U-19 takımından gelen futbolcularla değiştirilirken, İrfan Buz'un bu hamleleri şaşkınlıkla izlendi ve hezimet kaçınılmaz oldu."

Ligin ilk haftasında Trabzonspor karşısında İrfan Buz yönetiminde, "25.Ertaç Özbir, 5. Oussama Hadadı, 6. Rahman Buğra Çağıran (Dk.46 66. Jospın Nshımırımana), 7. Mustafa Eskihellaç (Dk.83 77. Mert Miraç Altıntaş), 8. Aabıd Rayane, 10. Adem Büyük, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 14. Stephen Patrıck Mallan (Dk.46 90. Kubilay Kanatsızkuş), 26. Semih Kaya, 30.Benjamın Tetteh (Dk.68 19. Haqı Osman), 45.Karım Hafes Ramadan Seıfeldın (Dk. 68 3. Phılıp Gamelı Awuku"dan oluşan kadroyla mücadele ederken, ev sahibi takımın bu maçtaki tek golünü 31. dakikada Adem Büyük'ten gelmişti.

5-1'lik hezimetin yaşandığı ligin ilk haftasındaki maçların ardından puan durumu şöyle olmuştu:

Süper Ligde, 2021- 2022 sezonu sonunda baştaki ve sondaki takımlar ilk haftayla aynı olmak üzere puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

ARŞİV FOTOĞRAFLAR: Yeni Malatyaspor'un 16 Ağustos 2021'de kendi sahasında Trabzonspor'la oynadığı ve 5-1 yenildiği maçtan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Malatya siyasi kamuoyunda başkanın gitmesi konusunda birlik ve beraberlik yoktu kısacası Malatyaspor siyasi çekişmelere kurban edildi .
    %87
    %13
    Yanıtla