SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Menajerim Fenerbahçe İle Görüştü"

0
Güncellendi - 2018-05-12 17:31:02
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı kalecisi Ertaç Özbir, menajerinin Süper Ligin devi Fenerbahçe ile görüştüğünü söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç Özbir, Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Salim Manav'a konuştu.

Hakkındaki transfer iddialarına cevap veren başarılı file bekçisi, “Bu sezon düzenli olarak oynadığımdan dolayı birkaç takımla ismi anıldı ya da anılmadı, bunu bilmiyorum. Menajerimin Fenerbahçe'yle bir görüşmesi oldu. Böyle bir görüşme var. Bunu yalanlayamam, benim adıma ve takımım adına hayırlısı olsun. Sözleşmem devam ediyor. Fakat sözleşmem içerisinde serbest kalma maddem var. Kulübüme belli bir miktar ödendiği taktirde boşa çıkabiliyorum" açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafa (6 yıl önce)
    İnşallah inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Keşke fenerbahçeden önce Real Madrid ile Barcelona ile görüşülseydi.Kendini fenerbahçede niye harcıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmt (6 yıl önce)
    Yan topları çok iyi çıkarıyor, hava toplarında çıktığı her topu alıyor hiç boşa çıkmıyor, topu yumrukladığında auta veya yanlara gitmesini sağlıyor..... Daha ne olsun süper ligin en iyi kalecisi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN SARIOĞLU (6 yıl önce)
    ERTAÇ ÖZBİR Çok başarılı bir sezon geçirdi. Neredeyse hiç hata yapmadı, kısa düşen bir yumruğu sonrasına gol yememiz dışında. Oyunu iyi takip ediyor. Ayağını iyi kullanıyor. Zamanlaması, dikkati çok iyi. Emeği çok, gitmesin derim, giderse de teşekkür eder, başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin (6 yıl önce)
    Git lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    İnşallah sevinirim umarım gidersin
    0
    0
    Yanıtla