SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Meslek Liseleri Maske ve Dezenfektan Üretiyor

0
Güncellendi - 2020-03-21 07:32:31
Meslek Liseleri Maske ve Dezenfektan Üretiyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni tip korona virüs salgının ardından Türkiye genelindeki meslek liseleri önemli katkıda bulunuyor. Malatya'da Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de maske ve dezenfektan üretimine başladı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, korona virüsle mücadele kapsamında dezenfektan üreten Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile maske üretimine başlayan Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, dezenfektan üreten Malatya İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Bölümü öğrencileri ile bir araya gelerek, dezenfektan taleplerini karşılamak için yoğun bir şekilde çalışan öğrencileri tebrik etti. Tatlı, okul müdüründen dezenfektan üretim süreci ve aşamaları hakkında bilgi aldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfektan üretiminin ardından, piyasada maske bulma sıkıntısı yaşanması üzerine meslek liseleri maske üretmeye başladı. Maske bulunmadığı bugünlerde Malatya Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri okullarında maske üreterek, önemli bir boşluğu dolduracak.

Maske üretimi yapan Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri kendilerini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'ya üretime hazırlık süreciyle ilgili bilgi verdiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • pasa (4 yıl önce)
    Millet olarak en güzel tarafımız sıkıntılı süreçlerde kenetlenip olağanüstü güzel şeyler yapmamız bu zorlu süreçte başta sağlık çalışanları olmak üzere değerli öğretmen ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ederiz. Allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Malatya belediyesi ve valilik ve karar alınıp şehir kompile ilaçlaması lazim işyerleri ilaçlaması lazım bertelaf olsun diye
    0
    0
    Yanıtla