SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Metruk Evdeki Seri Yangınlar İsyan Ettirdi

0
Güncellendi - 2017-05-31 04:26:08
Metruk Evdeki Seri Yangınlar İsyan Ettirdi
A- A+ PAYLAŞ

Metruk evde son dönemde üst üste tinerciler tarafından çıkartıldığı belirtilen yangınlar, hem her seferde korku ve panik yaşayan mahalle sakinlerini, hem de sürekli aynı noktaya göreve giden itfaiye ekiplerini de bıktırdı.

Salköprü Mahallesi Boztepe Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı metruk ev, Malatya’da son dönemde en fazla ev yangının çıktığı nokta oldu. Her yangın ihbarı üzerine olay yerine giderek yangını söndüren itfaiye ekipleri, son dönemde aynı adrese 5'inci kez gittiler.

Metruk evde en son dün gece yarısı yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine giden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangını çevreye sıçramadan ve büyümeden kontrol altına alıp, söndürdüler.

Mahalle sakinleri, yangının tinerci ve balici olarak tabir edilen kişi ya da kişilerce çıkartıldığını iddia ettiler.

Tiner ve bali kullanan kişi ya da kişilerin sürekli girip çıktıkları metruk evde 5'inci kez yangın çıkmasıtepki gösteren mahalle sakinleri “Yangın çıkıyor, itfaiyeyi arıyoruz, gelip söndürüyorlar.  Bir önceki yangının dumanı tüterken peşinden ikinci yangın, üçüncü yangın, şimdide beşinci yangın çıktı. Artık gece evimizden çıkamaz hale geliyoruz. Ya burayı güvenli bir duruma getirsinler, ya da tamamen yıkarak kesin çözüm bulsunlar. Çocuklarımızın ve kendimizin can güvenliğinden korkuyoruz.” dediler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ŞÜKRAN COŞKUN (6 yıl önce)
    MADEM 5 Cİ KEZ YANGIN ÇIKIYOR VE MAHALE SAKİNLERİ KORKU İÇİNDEYSE NEDEN KORUMA ALTINA ALMIYORSUNUZ BU KADAR ZORMU EN AZINDA KORKU OLMAZ VE MAHALLEDE BU KORKU ANLAR YAŞAMAZ LÜTFEN DİKKATE ALIN SAYGILARIMI SUNARIRIM
    0
    0
    Yanıtla