SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meydan, Park ve Refüjlere 157 Bin Çiçek Dikildi

0
Güncellendi - 2019-06-21 02:43:52
Meydan, Park ve Refüjlere 157 Bin Çiçek Dikildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Park Bahçeler Dairesi Başkanlığınca şehrin meydan, park, refüj ve yeşil alanlarında yürütülen çiçeklendirme çalışmaları sonucunda 157 bin adet çeşitli tür ve cinsten mevsimlik çiçek toprakla buluşturuldu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da havaların ısınması ile birlikte Malatya genelinde gerçekleştirilen çiçeklendirme çalışmalarına hız verildi.  Çalışmalar sonucunda şehrin dört bir yanını çiçeklerle bezeyen Büyükşehir Belediyesinin şu ana kadar sorumluluk alanı içerisinde bulunan meydan, park, refüj ve yeşil alanlarda çeşitli tür ve cinsten 157 bin adet çiçek dikimini gerçekleştirdiği ve çiçek dikim çalışmalarının Malatya genelinde devam edeceği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi, ayrıca sorumluluk alanı içerisinde bulunan çocuk parklarındaki oyun grupları ile spor aletlerinde de gerekli bakım ve tadilat çalışmalarını yaparak, çocukların ve spor severlerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynamaları ve spor yapmaları sağlanıyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Hakan (4 yıl önce)
    Çiçek dikeceginize millet uyuz olup ölecek sağlam ilaçlama yapın evlerde dışarda durulmuuor
    0
    0
    Yanıtla
  • maho (4 yıl önce)
    bu çiçeklere verilen paralara yazık. bunların yrine kalıcı olarak gül dikin. yazık bu kadar paraya.bu paralarla neler yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet aycı (4 yıl önce)
    istasyon virajında bulunan dede korkut parkının kapatılması olayına hayretle bakıyoruz ne içiyor bunlar bizde içelim bu nasıl bir kafa bu nasıl bir yönetim anlayışı hayret.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami pektaş (4 yıl önce)
    İsraf
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Çevre yolundaki refüjleri daraltın ya da komple kaldırın. Kavşaklardaki adaları da iptal edin. Sol şerit çalışmıyo kavşaklarda.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (4 yıl önce)
    azıcık aklınız varsa bu çiçeğe böceğe harcadığınız trilyonlarla şehirdeki bitişik nizam binaları alıp yıkıp açık otoparka çevirin arabalardan yürüyecek yer yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Baybars (4 yıl önce)berk isimli kullanıcı yorumuna
    CEZMİ KARTAY.....ÖZELLİKLE
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğasever (4 yıl önce)
    Iyide, belediye bakım yapmadığı için otların arasında kaybolup gidiyor çiçekler.
    0
    0
    Yanıtla