SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Meydanda Polis Maske Dağıttı

0
Güncellendi - 2020-04-14 05:14:05
Meydanda Polis Maske Dağıttı
A- A+ PAYLAŞ

Koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen iki günlük sokağa çıkma yasağının ardından haftanın ilk iş gününde Malatyalılar sabah saatlerinde işlerine gitmek için sokağa çıkarken, vatandaşların tedbiri elden bırakmadıkları görüldü.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (kovid-19) ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından getirilen iki günlük sokağa çıkma yasağı 12 Nisan Pazar gecesi sona erdi. 

Sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından ilk iş günüde Malatyalılar sabah saatlerinde işe gitmek için sokağa çıktı. 

Yasağın ardından vatandaşların maske ve eldiven takarak tedbiri elden bırakmadıkları görüldü. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Soykan Meydanı’nda kurdukları stantta maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıttı. 

Battalgazi Belediyesi ise Soykan Meydanı’na el dezenfektanı yerleştirdi. Yoldan geçen vatandaşların sık sık ellerini dezenfekte ettikleri görüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Naci (4 yıl önce)
    Allah razı olsun malatya emniyet müdüründen çakalları barındırmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıbendesaklı (4 yıl önce)
    Sağdaki polisi tanıyorum. Günde 12 yumurta yiyor badici kendisi
    0
    0
    Yanıtla
  • O kadar da yenmez be gardaşım abarttın Bende sporcuyum en fazla 8 -9 tane yiyebiliyoruz fazlası zarar yavaş gel :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan s. (4 yıl önce)
    Emniyetimize helal olsun vatandasin sagligi icin aile demeden kendi sagligini dusunmeden canla basla gorev yapiyor tum emniyet personelimize buradan slmlar allah sizi korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • İdris Ada (4 yıl önce)
    Maske dağıtan polisler harbiden adamın hası çok nezaketliler. Seviyoruz sizleri ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (4 yıl önce)
    Memleketin her tarafı reklam bilbortlari ile dolu, 3 - 5 günde bir uzerindeki afişler değişiyor, hepsinde de sevgili başkanlarımızın isimleri büyük puntolar ile öne çıkıyor, sanki afiş paralarını şahsi ceplerinden oduyormus gibi isminizi yazmayın yalnız belediyenin ismini yazisaniz olmuyormu, birde haftada 2 defa degistirdiginiz afişleri yapan kimse köşe oldu Allah'tan korkun bu kadar afiş yaptırmayın isimlerinizi yazmayın, değişen ne oluyor, memlekette 3 tane belediye başkanı var isimlerinizi bilmeyen yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Dezenfektan Otomatik sensörlü olmadığı için elimi dezenfekte etmedim sayın başkan Osman gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (4 yıl önce)
    Ya kardeşim en basiti bir dezenfektan için dahi reklam pesindeler. Ya altı üstü bir sabun kardeşim. O reklam panosunun malliyeti sabunun nerdeyse 10 da 1 oranında. Biz böyle kaydediyoruz. Devletin parasını çar cur etmekte yarış halindeler. HİZMETTEN ZİYADE SADECE REKLAM PESİNDELER
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabunun maliyeti panonun 100 de 1 oraninda
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Çarşıya mecburiyetten çıktım . Polislerimiz gerçekten canla başla çalışıyorlar. Malatya emniyet çok özenli
    0
    0
    Yanıtla