SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Arapgir Kongresi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:50:18
MHP Arapgir Kongresi
A- A+ PAYLAŞ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) başkan Ecz. Nejat Güzeler tekrar ilçe başkanlığına seçildi. 
 
Kongrede Divan Kuruluna İbrahim Uzunoğlu, Yaşar Özel ve Mehmet Ali Kaya seçildi. MHP Malatya İl Başkanı ve yönetim kuruluda kongreye katıldı. Yeni yönetim ve il delegeleri şu kişilerden oluştu:
 
"Yönetim Kurulu: Hüseyin Sinan, Mevlüt Mayda, Ayhan Erkal, Cihan Şeker, Fevzi Avcı, Cabir Akaya, Mustafa Bölükbaşı, Ramazan Erdem, Mustafa Köse, Yusuf Aşutkalıoğlu. 
 
İl Delegeleri: Nejat Güzeler, Hüseyin Sinan, Mevlüt Mayda, Ayhan Erkal, Cihan Şeker, Fevzi Avcı, Cabir Akaya, Mustafa Bölükbaşı, Ramazan Erdem, Mustafa Köse, Yusuf Aşutkalıoğlu, M. Rasih Özbilgi, Mehmet Yalçın, İlyas Ayvalı, Hacı Öktem, Nurhan Onar". 
 
Kongrede bir konuşma yapan MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, "Türkiye, Amerika-İsrail ve Avrupa Birliğinin işbirliğiyle parselleniyor. Başbakan ve hükümet bu oyuna ortak oluyor. Şu anda PKK'lılara özerklik vaat edildiği Başbakan'ın özel temsilcisi Hakan Fidan'ın Oslo'daki teröristlerle yaptığı görüşme bir savcımız tarafından fark edilerek açığa çıkarıldı. Yani hükümet PKK'lılarla pazarlığa oturuyor" iddiasında bulunup, "Türkiye Cumhuriyetinin geldiği duruma bakın" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız